whatsapp

Huisbedden

31 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wilt u een echt leuk en origineel kinderbed? Dan weten wij bij Eurobedden precies wat u zoekt: een huisbed! Bij Eurobedden bieden we huisbedden in verschillende modellen voor zowel jongens als meisjes, ontdek het online of kom langs in onze showroom!

 

Wat is een huisbed?

Een huisbed is een kinderbed in de vorm van een huis. Het zijn echte blikvangers die kunnen beschikken over een (open) dak, een raampje of soms zelfs een vensterbank. Deze bedden in de vorm van een huis hebben vaak een standaardafmeting van 90x200. 

 

Waarom een kinderbed in de vorm van een huisje?

Kinderen verdienen een fijne kamer waar ze niet alleen fijn kunnen slapen, maar ook kunnen spelen met broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes. Daar hoort niet alleen speelgoed bij, maar misschien ook wel een bed met huisje. Een huisbed biedt net wat meer dan een standaard kinderbed, maar geeft wel de veiligheid en het gemak waar u wellicht naar op zoek bent.

Want wat is er nu heerlijker dan ’s avonds kunnen slapen in een huisbed? Want in slaap vallen in je eigen huisje, dat wil toch ieder kind? In een kinderbed huisje van Eurobedden zal uw zoon of dochter het gevoel hebben zich echt op zijn of haar eigen plekje te kunnen terugtrekken. Het geeft een veilig gevoel en is bovendien een leuke plek om te spelen. Extra leuk wordt het als het dak van het huis bed wordt gedecoreerd met bijvoorbeeld een snoer met lampjes, een slinger, vlaggetjes of andere accessoires. Zo is het kinderbed huis in iedere stijl of smaak te stylen!

 

Huisjesbedden in verschillende modellen

Dat kinderbedden in de vorm van een huisje helemaal hot zijn, verklaart het heel gevarieerde assortiment huisbedden van Eurobedden. We hebben ze in diverse kleuren, zoals naturel en wit, beide tijdloze en neutrale kleuren die perfect met andere meubels te combineren zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de huisbedden van Vipack: mooi door hun eenvoud, stevig van kwaliteit en in diverse modellen verkrijgbaar.

Daarnaast bieden we huisbedden met open en dichte daken, met een raam, een zwart dak en ga zo maar door. Liever een wat hoger huisbed, bereikbaar met een trapje? Ook die vindt u in ons uitgebreide assortiment. 

 

Een huisbed ideaal als kinder- en peuterbed

Op zoek een huisbed voor een peuter? Ook daar is aan gedacht! De modellen Tipi, Cabane en Casami zijn verkrijgbaar in de afmetingen 70x140, het ideale formaat voor peuters. 

Natuurlijk bent u ook voor een matras voor het huisbed van uw keuze of voor bijpassende meubels bij ons aan het goede adres. We adviseren u graag hoe u uw huisbed compleet kunt maken. Bel, mail of app ons vrijblijvend of kom (na het maken van een afspraak) langs in onze showroom!

 

Kies voor de bedden van Eurobedden

Heeft u het huisjes bed gevonden waar u naar op zoek was. U kunt deze eenvoudig online bestellen en gebruik maken van onze eigen, snelle en hoogwaardige levering. U bent ook altijd welkom in onze showroom om alle bedden te bewonderen en zelfs te testen.