whatsapp

Hemelbedden voor kinderen

4 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wie op zoek gaat naar een nieuw kinderbed zal zien dat er enorm veel keuze en variatie is. Van hoogslaper tot huisbed en van stapelbed tot bedbank. Een bed wat in dit rijtje zeker niet mag ontbreken, is een hemelbed voor kinderen, het is een echte blikvanger op een kinderkamer.

 

In de zevende hemel met een hemelbed

Een hemelbed zorgt eigenlijk direct voor een bijzondere uitstraling. Door de opbouw op het bed en de gordijnen waar u het bed mee decoreert, onstaat een knusse sfeer. Het zorgt voor een gezellige plek die je via de gordijnen om het bed eenvoudig kunt afsluiten, zodat het ook nog eens extra privacyoplevert. Zo’n eigen plekje wil toch ieder meisje op haar slaapkamer?

 

Kinderhemelbed in neutraal wit

De hemelbedden voor kinderen die Eurobedden in het assortiment heeft, zijn allemaal uitgevoerd in neutraal wit. Een ideale, tijdloze kleur waarbij u vervolgens naar hartelust kunt decoreren en combineren en zo een heel eigen uitstraling aan het bed van uw keuze geeft. Ook de stijl van het hemelbed zelf kan varieren van strak en modern tot romantisch en landelijk. U heeft bij onzebedden de keuze tussen een 1-persoons uitvoering in 90x200 of een twijfelaar in de breedtemaat 120x200. Om extra bergruimte óf een extra slaapplaats te creëren zijn sommige hemelbedden uit te breiden met een bijpassende bedlade.

 

Hoe decoreert u het hemelbed voor uw kind?

De stijl van de gordijnen die u kiest voor het stylen van het hemelbed bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het bed. Kiest u voor een strak, modern hemelbed met een eenvoudig gordijn dan ontstaat een minimalistische, trendy sfeer. Gaat u voor weelderige gordijnen, afgewerkt met bijvoorbeeld een strik, dan geeft dit vanzelf een meer romantische look. En ook de kleurkeuze (uni of dessin? Donkere of lichte kleuren?) doet veel voor de uitstraling van het bed en van de kinderkamer.

Op welk hemelbed en op welke gordijnen valt uw keuze? Wanneer u vragen heeft of advies wilt, helpen we u graag verder!