whatsapp

Bedbanken

23 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Type bedden Type bedden Formaten Kleuren

Een bedbank is het ideale bed voor op iedere kinderkamer: ’s nachts een heerlijke slaapplek en overdag, met wat leuke kussens erop, een gezellige plek om te zitten en te chillen.

Een bedbank: is het een bed of een bank?

Dat is het leuke aan een bedbank: het is op twee manieren te gebruiken, niet alleen als bed, maar ook als bank. Dat is natuurlijk ideaal voor op een wat kleinere slaapkamer. Een bedbank is voorzien van een hoofdbord, voetbord en achterwand, waardoor een soort ombouw ontstaat. Dat maakt het niet alleen een heel veilig bed, maar zorgt er ook voor dat u het als bank kunt gebruiken. Verzamel wat leuke kussens om tegen de achterwand te zetten en de bedbank wordt een comfortabele zitplaats. Een fijne plek om te lezen, huiswerk te maken of een film te kijken!

Bedbanken in diverse stijlen

Eurobedden heeft een heel ruim assortiment bedbanken, in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Overigens wordt een bedbank ook vaak een kajuitbed genoemd, dus ook onder die naam kunt u een groot deel van de bedbanken vinden. Bent u op zoek naar een bedbank in een landelijke stijl? Dan is bijvoorbeeld de Monte bedbank of kajuitbed Fritz een aanrader! Liever een romantische bedbank voor meisjes? Kijk dan eens naar kajuitbed Love, Klaudia of Amori. Houdt u van strak en modern? Dan is bedbank Lara (in wit) of bedbank Zita (in grijze stof) vast iets voor u! En ook een metalen bedbank met spijlen, zoals de modellen Alice of Bronxx, is een optie bij Eurobedden!

Bedbank met opbergruimte

Helemaal ideaal is het als de bedbank ook voorzien is van opbergruimte. Veel van onze bedbanken zijn óf standaard voorzien van één of meerdere lades óf ze kunnen hiermee worden uitgebreid. Altijd handig om spullen in te kunnen opbergen, maar ook om een extra slaapplaats mee te kunnen maken. Met een matras in de slaaplade van de bedbank is een logeerplaats snel gecreëerd! Een andere oplosssing hiervoor zijn de uitschuifbedden voor kinderen. Daarmee maakt u in een handomdraai van een eenpersoons- een tweepersoonsbed!

Benieuwd geworden naar de bedbanken van Eurobedden? Kijk snel op onze website of informeer vrijblijvend per mail, via WhatsApp of telefonisch naar al onze mogelijkheden!