whatsapp

Meisjesbedden

Filteren

227 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een meisjesbed? Een bed dat geheel aansluit bij de wensen en stijl? Wanneer u op zoek bent naar een nieuw bed voor een meisjeskamer moet u echt bij Eurobedden zijn. U zult versteld staan van het ruime en gevarieerde aanbod!

 

Welke stijl meisjes kinderbed kiest u?

Of uw dochter nu een sportieve stijl heeft, een romantisch design zoekt, een modern of juist industrieel meisjes bed wil, Eurobedden heeft het allemaal. In allerlei materialen, kleuren en modellen zijn kinderbedden voor meisjes te vinden in het ruime assortiment.

Misschien is een prinsessen bed een goede keuze voor uw meisjeskamer? Iedere sprookjesfan zal heerlijk slapen in een bed in de vorm van een echte koets. Of kiest u voor een meisjes bed in de vorm van een huisbed? Kijk dan eens naar model Babs, Casami of Dallas. Liever een neutraler design of een kinderbed meisje met een stoere uitstraling? Ook dan bent u bij Eurobedden zeker aan het goede adres!

 

Van meisjesbed naar complete slaapkamer

Als u één van onze kinderbedden voor meisjes heeft gekozen, wilt u daar misschien wel een complete slaapkamer van maken. In veel van de collecties die we aanbieden, kunt u het bed uitbreiden met bijvoorbeeld een nachtkastje, kledingkast, bureau en boekenkast. Allemaal in dezelfde stijl als het meisjes bed van uw keuze! Ook kunnen we bij diverse meisjesbedden, leuke kaptafels aanbieden. Dat wil toch ieder meisje?

Is het meisjes kinderbed niet standaard voorzien van een lattenbodem? Dan kunt u ook die bij ons bestellen. En natuurlijk hebben we matrassen voor kinderbedden, zodat uw dochter heerlijk kan slapen in haar nieuwe meisjesbed!

 

Kinderbedden voor meisjes eerst bekijken

Voordat u een kinderbed voor een meisje koopt, kunt u een bezoek aan onze ruime showroom brengen. Daar staat een groot deel van onze kinderbedden opgesteld zodat u met eigen ogen kunt bekijken welk meisjesbed uw favoriet is. Misschien kiest u voor een kajuitbed of een hemelbed. Of wordt het een ledikant of een (half)hoogslaper?

U bent, na het maken van een afspraak, van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek! We adviseren u graag bij het kopen van een mooi, stevig en duurzaam kinderbed meisjes bed.

 

Snel naar alle meisjesbedden:

Type jongensbedden     Kleuren