whatsapp

Jongensbedden

Filteren

205 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek een kinderbed voor een jongen? Wanneer u op zoek bent naar een nieuw bed voor een jongenskamer bent u bij Eurobedden aan het juiste adres. Het ruime en heel gevarieerde aanbod jongensbedden zal u verrassen!

 

Een jongensbed in verschillende stijlen

Of uw kind nu houdt van een spotieve stijl, een stoer design zoekt of een industrieel jongensbed wil, Eurobedden heeft het allemaal. Bij Eurobedden zijn de kinderbedden voor jongenste vinden in allerlei materialen, kleuren en modellen.

Populair onder jongens zijn bijvoorbeeld de zwarte kinderbedden, maar ook autobedden zijn een echte favoriet. Iedere racefan zal heerlijk slapen in een bed in de vorm van een echte raceauto. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een jongensbed in de vorm van een huis of boomhut. Liever een neutraler design, bijvoorbeeld een wit kinderbed, ook die zijn er volop te vinden bij Eurobedden.

 

Van een jongens kinderbed naar complete slaapkamer

Als u een van onze kinderbedden voor jongens heeft gekozen, wilt u daar misschien wel een complete tienerkamer of kinderkamer van maken. In veel van de collecties die we aanbieden kunt u het bed uitbreiden met bijvoorbeeld een nachtkastje, kledingkast, bureau en boekenkast. Allemaal in dezelfde stijl!

Is het jongens kinderbed niet standaard voorzien van een lattenbodem? Dan kunt u ook die bij ons bestellen. En natuurlijk hebben we matrassen voor kinderbedden, zodat uw zoon heerlijk kan slapen in zijn nieuwe jongensbed!

 

Alle kinderbedden bezichtigen in onze showroom

Voordat u een beslissing maakt tussen alle bedden, bent u van harte welkom in onze showrom. Zo kunt u met eigen ogen bekijken naar welk kinderbed uw voorkeur uitgaat. Wordt het een ledikant of een kajuitbed? Een hoogslaper of een opbergbed? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek! We adviseren u graag bij het kopen van uw favoriete jongens kinderbed.

 

Snel naar alle jongensbedden:

Type jongensbedden     Kleuren