whatsapp

Kinderbedden

Filteren
Kinderbedden
Type bedden Formaten Jongen/ meisje Kleuren

Een kinderbed voor iedereen

Kinderbedden zijn een belangrijk onderdeel van de slaapkamer. Het is een plek waar kinderen hun nachtrust pakken, maar ook waar ze samen komen met vriendjes en vriendinnetjes. Waar ze spelen, leren en groeien. Bij Eurobedden proberen we voor al deze elementen het beste kinderbed samen te stellen, een plek waar ze veilig zijn en plezier maken.

 

Ruime keus aan kinderbedden

Bij het kiezen van een nieuw kinderbed is het belangrijk om rekening te houden met zowel het comfort als de looks. Zo draagt een bed niet alleen bij aan een goede nachtrust, maar ook aan een fijne sfeer en uiterlijk van de slaapkamer. Beide maakt het uiteindelijk weer aantrekkelijk voor kinderen om naar bed te gaan.

Bij Eurobedden bieden we een ruime keus aan kinderbedden tegen scherpe prijzen van hoge kwaliteit. Zo bieden we de keuze uit een peuterbed, autobed, huisbed, kajuitbed of een kinderbed met glijbaan.

 

Kinderbed met glijbaan

Een kinderbed met glijbaan, dat is natuurlijk de droom van ieder kind. Hoe leuk is het om ’s ochtends via de glijbaan uit bed te komen. Elk bed met glijbaan beschikt natuurlijk wel over een extra trap waarmee uw kind gemakkelijk het bed in klimt. Als we het hebben over een bed met glijbaan, gaat het vaak om een hoogslaper met glijbaan. Dit betekent dat er altijd een hoop ruimte onder het slaapgedeelte overblijft om andere spullen of meubels neer te zetten. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van uw ruimte!

Hoogslaper en stapelbed voor kinderen

Naast de verschillende stijlen bedden, zijn een hoogslaper of stapelbed ook razend populair. Het zijn ideale kinderbedden wanneer u op zoek bent naar een bed dat niet zoveel ruimte in beslag neemt, zo komt er veel ruimte vrij onder een hoogslaper en biedt een stapelbed twee bedden in één. Ook zijn hoogslapers en stapelbedden een leuke toevoeging voor de kamer van uw kind. Veel avontuurlijke kinderen vinden het leuk om erop te klimmen en op een hoog bed te slapen.

 

Een kinderbed in allerlei kleuren

Of u nu op zoek bent naar een stoer, lief of juist neutraal kinderbed, voor iedereen biedt Eurobedden een passend bed. Zo maken we onderscheidt in wel meer dan 10 verschillende kleuren. Van een kinderbed wit tot een kinderbed roze. Wit een serene en rustige kleur dat gemakkelijk te combineren is met andere kleuren in de kinderkamer. Het is tijdloos en elegant. Maar daarnaast, is het kiezen voor een wat opvallendere kleur als blauw, rood of roze ook erg gaaf. Zo is roze erg populair onder kinderbedden voor meisjes en creëert deze kleur een vriendelijke en warme uitstraling.

 

Kinderbedden van klein tot groot

Zoals bij elk bed, zijn kinderbedden verkrijgbaar in verschillende formaten. Een kinderbed 90x200 is hierin het standaard fortmaat. We hebben het dan over een 1 persoons kinderbed waar veel kinderen een lange tijd van kunnen profiteren. Ze passen over het algemeen op iedere kamer en zijn erg populair.

U kunt ook kiezen voor een maatje groter, dan hebben we het over een kinderbed 120x200 of kinderbed 140x200. Dit zijn de twijfelaars onder de kinderbedden.

Als het nog gaat om een peuterbed, gaat het met vaak om een kinderbed van 70x140.

 

Bestel online of kom langs in onze showroom

Het kinderbed gevonden waar u naar op zoek bent? Of wilt u de kinderbedden graag komen testen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier vindt u niet alleen de bedden, maar kunt u ook terecht voor een complete kinderkamer. Denk aan een bijpassend kast of bureau en uiteraard met matras.