whatsapp

Kinderbedden

365 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Neo 1-persoonsbed wit
  Neo 1-persoonsbed wit
  € 249,00 € 219,00
 2. Pino hoogslaper taupe eenpersoons
  New Options hoekstapelbed met bureau
  € 1.429,00 € 1.279,00
 3. Oscar stapelbed metaal Vipack zwart
  Oscar 1-persoonsbed wit
  € 379,00 € 339,00
 4. Oscar stapelbed metaal Vipack zwart
  Oscar 1-persoonsbed zwart
  € 379,00 € 339,00
 5. Story Tienerkamer, zelf samen te stellen
  Story Tienerkamer, zelf samen te stellen
  € 249,00 € 219,00
 6. Story twijfelaar in wit
  Story twijfelaar in wit
  € 289,00 € 259,00
 7. Story 1-persoonsbed in wit
  Story 1-persoonsbed in wit
  € 249,00 € 219,00
 8. Monte bedbank met slaaplade en safaritent
  Monte bedbank met slaaplade en safaritent
  € 829,00 € 739,00
 9. Monte bedbank met slaaplade
  Monte bedbank met slaaplade
  € 589,00 € 529,00

365 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Kinderbedden
Type bedden Formaten Jongen/ meisje Kleuren

Kinderbedden zijn er in tal van modellen. Eurobedden beschikt over een ruim assortiment aan kinderbedden, zoals autobedden, brandweerbedden, piratenbedden, huisbedden, koetsbedden en prinsessenbedden.

Kinderbed van Eurobedden.nl

Bij Eurobedden kan u tegen een scherpe prijs een goede kwaliteit kinderbed kopen. Op onze website en in onze showroom vindt u een ruim assortiment aan leuke kinderbedden, zoals autobedden, brandweerbedden, prinsessenbedden, hoogslapers en stapelbedden. Deze zijn allemaal super stevig en zijn gericht op een ultiem slaapcomfort van uw kind. Daarnaast zijn onze kinderbedden een leuke toevoeging voor de kamer van uw kind. Onze thema kinderbedden dienen als een leuk element om mee te spelen. Voor de allerkleinste hebben we peuterbedden in de maat 70 x 140 cm. Voor de wat grotere kinderen is er maat 90 x 200 cm. Bestel eenvoudig online, neem vrijblijvend contact met ons op, of kom een keer langs in onze showroom.

Kinderbed met glijbaan

Een kinderbed met glijbaan, dat is natuurlijk de droom van ieder kind. Hoe leuk is het om ’s ochtends via de glijbaan uit bed te komen. Een kinderbed met glijbaan vindt u in diverse soorten bij Eurobedden.nl. Elk bed met glijbaan beschikt natuurlijk wel over een extra trap, waarmee uw kind gemakkelijk het bed in klimt. Daarnaast is het voordeel van het kinderbed met glijbaan dat het altijd een hoogslaper betreft. Dit betekent dat er altijd een hoop ruimte onder het slaapgedeelte zit om weer andere spullen of meubels neer te zetten. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van uw ruimte!

Meisjesbed

Op de website en in de showroom van Eurobedden vindt u een ruime selectie aan kinderbedden. Zo kan u ook bij ons terecht voor een leuk meisjes bed. Zo vindt u in ons assortiment een selectie aan prinsessenbedden. Wil je toch liever een stoer meisjes bed? Dan kan je natuurlijk ook gaan voor een autobed, brandweerbed of een piratenbed. Kortom, voor ieder meisje vindt u bij Eurobedden het juiste meisjes bed.

Jongensbed

Voor een jongensbed voor uw kind bent u bij Eurobedden ook aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een autobed, brandweerbed of piratenbed. Bij ons vindt u altijd een stoer jongensbed voor uw kind. Ook wanneer u niet een stoer jongensbed wil dan zijn er nog voldoende neutrale kinderbedden te vinden in onze webshop en showroom. Al onze kinderbedden zijn zo samengesteld dat uw kind een goede nachtrust heeft en vol energie naar school kan of kan gaan buitenspelen.

Hoogslaper en stapelbed voor kinderen

Een hoogslaper of stapelbed koopt u voordelig en eenvoudig bij Eurobedden. Ideaal wanneer u een kinderbed zoekt wat niet zo veel ruimte in beslag neemt. Ook zijn hoogslapers en stapelbedden een leuke toevoeging voor de kamer van uw kind. Veel avontuurlijke kinderen vinden het leuk om erop te klimmen en op een hoog bed te slapen. Is uw kind inmiddels al een tiener of wat ouder? Ons assortiment beschikt ook over gewone bedden, boxsprings en tienerkamers.