• Bezoek onze showroom
 • Eigen vervoer en montage
 • 100% tevreden garantie

Vragen? 0416 77 86 88     info@eurobedden.nl

Kinderbedden

Kinderbedden zijn er in tal van modellen. Eurobedden beschikt over een ruim assortiment aan kinderbedden, als autobedden, brandweerbedden, piratenbedden, princessenbedden en koetsbedden.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 197

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 197

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kinderbed kopen

Bij Eurobedden kan u tegen een scherpe prijs een goede kwaliteit kinderbed kopen. Op onze website en in onze showroom vindt u een ruim assortiment aan leuke kinderbedden, zoals autobedden, brandweerbedden, prinsessenbedden, hoogslapers en stapelbedden. Deze zijn allemaal super stevig en zijn gericht op een ultiem slaapcomfort van uw kind. Daarnaast zijn onze kinderbedden een leuke toevoeging voor de kamer van uw kind. Onze thema kinderbedden dienen als een leuk element om mee te spelen. Voor de allerkleinste hebben we peuterbedden in de maat 70x140. Voor de wat grotere kinderen is er maat 90 x 200 cm. Bestel eenvoudig online, neem vrijblijvend contact met ons op, of kom een keer langs in onze showroom.


Meisjes bed

Op de website en in de showroom van Eurobedden vindt u een ruime selectie aan kinderbedden. Zo kan u ook bij ons terecht voor een leuk meisjes bed. Zo vindt u in ons assortiment een selectie aan prinsessenbedden. Wil je toch liever een stoer meisjes bed? Dan kan je natuurlijk ook gaan voor een autobed, brandweerbed of een piratenbed. Kortom, voor ieder meisje vindt u bij Eurobedden het juiste meisjes bed.


Jongensbed

Voor een jongensbed voor uw kind bent u bij Eurobedden ook aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor een autobed, brandweerbed of piratenbed. Bij ons vindt u altijd een stoer jongensbed voor uw kind. Ook wanneer u niet een stoer jongensbed wil dan zijn er nog voldoende neutrale kinderbedden te vinden in onze webshop en showroom. Al onze kinderbedden zijn zo samengesteld dat uw kind een goede nachtrust heeft en vol energie naar school kan of kan gaan buitenspelen.


Hoogslaper en stapelbed voor kinderen

Een hoogslaper of stapelbed koopt u voordelig en eenvoudig bij Eurobedden. Ideaal wanneer u een kinderbed zoekt wat niet zo veel ruimte in beslag neemt. Ook zijn hoogslapers en stapelbedden een leuke toevoeging voor de kamer van uw kind. Veel avontuurlijke kinderen vinden het leuk om erop te klimmen en op een hoog bed te slapen.