Jules Hoogslaper Plus Witgrenen

Jules Hoogslaper Plus Witgrenen

Normale prijs: € 949,00

Special Price € 849,00

Availability: In voorraad

Gratis verzending voor orders boven de €350,-

Jules Hoogslaper Plus in witgrenen

Deze stevige en praktische hoogslaper heeft naast een heerlijke slaapplaats ook een royaal bureau met boekenplanken én is voorzien van een ruime, handige aanbouwkast. Een multifunctioneel bed dus!


Hoogslaper Plus         van € 949,00       nu voor € 849,00

De hoogslaper is ook te bestellen zonder de aanbouwkast (zie Jules Hoogslaper Basic) en is niet alleen in witgrenen (cascina) leverbaar, maar ook in oudroze (antique pink) en blauw (smokey blue).

U kunt het bureau uitbreiden met een ladeblok op wieltjes. Ook is een handige usb-kit bij te bestellen!

Bij aankoop van meerdere artikelen kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons vrijblijvend voor een prijsopgave.

Normale prijs: € 949,00

Special Price € 849,00

Beschrijving
Jules Hoogslaper Plus in witgrenen

Deze praktische en stevige hoogslaper is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat en verkrijgbaar in drie mooie kleuren: witgrenen (cascina), blauw (smokey blue) en oudroze (antique pink). De basis van het bed is wit.

Hoogslaper         van € 949,00       nu voor € 849,00
 
Het bed is voorzien van een ruim bureau, een stevige, rechte (dus ruimtebesparende) ladder en handige boekenplanken. Daarnaast heeft dit multifunctionele bed een ruime en praktische aanbouwkast, voor lekker veel kastruimte. Wilt u het bed liever zonder deze kast? Ook dat kan: zie Jules Hoogslaper Basic, elders op onze website.

Voor extra opbergruimte kunt u een bijpassend ladeblok op wieltjes bijbestellen.

Ladeblok             van € 169,00       nu voor € 149,00

Tot slot is een usb-kit verkrijgbaar, waarmee zowel in het bureau als in de bedrand voor een usb-aansluiting kan worden gezorgd. Ideaal!

Usb-kit                van €  59,00       nu voor €  49,00

De hoogslaper wordt geleverd inclusief bodem en exclusief matras. Deze kunt u uiteraard wel bij ons bijbestellen.

De afmetingen zijn als volgt:
Hoogslaper Plus: 266 lang, 96 breed en 178 hoog
Ladeblok: 59 hoog, 45 breed en 46 diep

U kunt de hoogslaper en aanbouwkast zelf monteren, maar dit ook aan een van onze monteurs overlaten (bijkomende kosten € 150,00).

In de serie Jules zijn tevens een kajuitbed, 2-deurs kledingkast, 1-deurskast, ladekast en wandkast verkrijgbaar (zie elders op onze website).

Bij aankoop van meerdere artikelen kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.
Extra informatie
Merk Trasman
Lengte Nee
Manufacturer Nee
MPN Nee
EAN Nee