whatsapp

Jules hoogslaper plus met bureau en kast - 90x200 - Oudroze

check Levertijd 7 tot 14 werkdagen
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
2277 + 2287 Jules Hoogslaper Plus oudroze
Meer info
€ 1.259,00 € 1.129,00

Jules Hoogslaper Plus in oudroze

Deze stevige en praktische hoogslaper heeft naast een heerlijke slaapplaats ook een royaal bureau met boekenplanken én is voorzien van een ruime, handige aanbouwkast. Een multifunctioneel bed dus!


Hoogslaper Plus               
nu voor € 1129,00


De hoogslaper is ook te bestellen zonder de aanbouwkast (zie Jules Hoogslaper Basic) en is niet alleen in oudroze (antique pink) leverbaar, maar ook in witgrenen (cascina) en blauw (smokey blue).

U kunt het bureau uitbreiden met een ladeblok op wieltjes. Ook is een handige usb-kit bij te bestellen!

Bij aankoop van meerdere artikelen uit de serie Jules kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons vrijblijvend voor een prijsopgave.

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Jules Hoogslaper Plus in oudroze

Deze praktische en stevige hoogslaper is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat en verkrijgbaar in drie mooie kleuren: oudroze (antique pink), blauw (smokey blue) en witgrenen (cascina). De basis van het bed is wit.


Hoogslaper                 
nu voor € 1129,00


Het bed is voorzien van een ruim bureau, een stevige, rechte (dus ruimtebesparende) ladder en handige boekenplanken. Daarnaast heeft dit multifunctionele bed een ruime en praktische aanbouwkast, voor lekker veel kastruimte. Wilt u het bed liever zonder deze kast? Ook dat kan: zie Jules Hoogslaper Basic, elders op onze website.

Voor extra opbergruimte kunt u een bijpassend ladeblok op wieltjes bijbestellen. Dit is verkrijgbaar met een buitenkant in wit of in witgrenen/cascina (beide met oudroze lades).


Ladeblok                       
nu voor € 159,00


Tot slot is een usb-kit verkrijgbaar, waarmee zowel in het bureau als in de bedrand voor een usb-aansluiting kan worden gezorgd. Ideaal!


Usb-kit                            
nu voor €   49,00


De hoogslaper wordt geleverd inclusief bedbodem en exclusief matras. Deze kunt u uiteraard wel bij ons bijbestellen.


De afmetingen zijn als volgt:

Hoogslaper Plus: 266 cm lang, 96 cm breed en 178 cm hoog
Ladeblok: 59 cm hoog, 45 cm breed en 46 cm diep


U kunt de hoogslaper en aanbouwkast zelf monteren, maar dit ook aan een van onze monteurs overlaten (bijkomende kosten: op aanvraag).


In de serie Jules zijn tevens een kajuitbed. 2-deurs kledingkast, 1-deurskast, ladekast en wandkast verkrijgbaar (zie elders op onze website).


Bij aankoop van meerdere artikelen uit de serie Jules kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Extra informatie

Merk Trasman
Afmetingen 90x200
Kleur roze
Jongen / meisje Bed voor meisjes
Voorraad status Levertijd 7 tot 14 werkdagen