whatsapp

Hoogslaper wit

Filteren

63 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Formaten Modellen Halfhoogslapers Kleuren

Slapen in een hoogslaper wit is natuurlijk fantastisch! Een hoog bed waar je ’s avonds via de trap of ladder inklimt en van waaruit je je hele slaapkamer overziet. Dat wil toch ieder kind? Bovendien is een hoogslaper ruimtebesparend omdat je ook de ruimte onder het slaapgedeelte volop kunt benutten!

Hoogslaper in neutraal wit

Als je een hoogslaper wilt kopen die op iedere jongens- en meisjeskamer past, dan is wit altijd een goede keuze. Een hoogslaper in wit is neutraal van kleur en daarom ideaal om te combineren met andere meubels. Ook is een witte hoogslaper leuk te decoreren met accessoires, zoals een fleurig dekbed of vrolijke kussen. Bij wit past alles!

Op welke witte hoogslaper valt uw keuze?

In het ruime assortiment van Eurobedden gaat u ongetwijfeld de witte hoogslaper van uw kind zijn of haar dromen vinden! We hebben diverse modellen en stijlen: van modern en strak tot landelijk of stoer. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de London hoogslaper of hoogslaper Nova. Of een echte favoriet in onze webshop: hoogslaper Pino. Een mooie uitbereiding is de hoogslaper met kast of de hoogslaper met bureau, zodat u met één bed een complete kinderkamer creëert. Of bestel er een extra bed bij, waarmee u de hoogslaper omtovert tot een stapelbed of hoekstapelbed. Eurobedden heeft niet alleen eenpersoons hoogslapers in wit, maar ook witte hoogslapers voor twee personen.

Hoogslaper in wit mét kleur!

Is een hoogslaper in wit toch net iets té wit? Dan hebben we diverse witte hoogslapers met een extra kleur erbij! Wat dacht u van de hoogslapers uit de serie Neo? Deze hebben een witte basis, gecombineerd met geel, roze of lichtgrijs. Of de witte hoogslaper Bonny, waarbij u kunt kiezen uit een afwerking in maar liefst zeven kleuren! En is een hoogslaper nog net te hoog voor uw kind? Geen probleem! Voor jongere kinderen hebben we een uitgebreid aanbod van halfhoogslapers en midislapers. U ziet het: voor een (half)hoogslaper in wit moet u bij Eurobedden zijn! Kom gerust eens langs in onze showroom om uw favoriete witte hoogslaper vrijblijvend te komen bekijken.