whatsapp

Vipack Hoogslapers

Filteren

64 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Op onze website en in onze showroom vindt u een ruim assortiment aan leuke Vipack hoogslapers voor zowel kinderen als volwassenen. Naast dat het dagelijks beklimmen van het trapje als een avontuur voelt, is het in de hoogte slapen voor veel kinderen ook een ware beleving. Omtrent de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat een hekje voor voldoende bescherming zorgt. Met een hoogslaper benut u ook de ruimte in uw kamer optimaal. Zo kunt u onder het bed een bureau neerzeten, waar onder andere scholieren en studenten aan kunnen studeren of kinderen kunnen spelen.

Wist u dat? Vipack meerdere series hoogslapers in de loop der jaren heeft uitgebracht? Al deze series zijn terug te vinden in het assortiment van Eurobedden.nl. Elke serie heeft Vipack aan een kindernaam gekoppeld, zo kunt u online bijvoorbeeld een Bonny 70 Hoogslaper met bureau en kast, een Vipack hoogslaper 140 x 200 cm of een Pino Hoogslaper 2-persoons vinden voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Vipack Pino halfhoogslaper met glijbaan

Een van onze favoriete hoogslaper is de Pino halfhoogslaper met glijbaan. Het bed is gemaakt van massief grenen, waardoor het ook nog eens heel stevig is. De halfhoogslaper is voorzien van een stevige, rechte ladder die zowel links als rechts kan worden gemonteerd. Het bed is daarnaast ook uit te breiden met een veiligheidsset, die bestaat uit 2 beugels en anti-slipstrips, een ophangplankje en diverse leuke speeltenten/-gordijnen. Heeft u liever een Vipack halfhoogslaper zonder glijbaan? In ons assortiment vindt u verschillende hoogslapers, zoals die van Noah.

Vipack hoogslaper kopen

Bij Eurobedden kan u tegen een scherpe prijs, een goede kwaliteit Vipack hoogslaper kopen. Veel van onze Vipack hoogslapers kunnen direct uit voorraad geleverd worden, waardoor u er al snel van kan genieten. Bovendien is levering bij bestellingen boven de €350,- helemaal gratis! Heeft u twee linkerhanden? Dan is dat geen probleem, wij kunnen uw Vipack hoogslaper ook desgewenst voor u monteren. Toch op zoek naar een ander soort bed van Vipack? Ons assortiment bestaat ook uit Vipack kinderbedden, Vipack stapelbedden en een Vipack halfhoogslaper Bestel eenvoudig en snel uw Vipack hoogslaper in de webshop van Eurobedden of kom langs in onze showroom om uw perfecte Vipack hoogslaper te vinden!