whatsapp

Hoogslaper roze

Filteren

9 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Formaten Modellen Halfhoogslapers Kleuren

Slapen in een roze hoogslaper maakt het allemaal net een stuk leuker: zo’n hoog bed waar je met een ladder in klimt en dat in de favoriete kleur roze! Eurobedden heeft een ruim en gevarieerd assortiment roze hoogslapers, perfect als hoogslaper voor meisjes.

Welke tint kiest u voor uw roze hoogslaper?

Voor een zachte kleur oudroze kunnen we u hoogslaper Jules van harte aanbevelen. Dit bed is voorzien van een bureau en bergruimte en kan bovendien worden uitgebreid met een aanbouwkast. Is een hoogslaper nog net iets te hoog? Dan is de vergelijkbare halfhoogslaper Yolo in oudroze een goed alternatief.

Hoogslaper Studio combineert de roze kleur met wit en cascina (witgrenen). In de serie Neo wordt roze gecombineerd met wit en lichtgrijs wat voor een frisse uitstraling zorgt. Deze hoogslaper roze is uit te breiden met kasten, bureau en/of een extra bed, waarmee van hoogslaper Neo een (hoek)stapelbed kan worden gemaakt. Een hoogslaper in roze met vele mogelijkheden dus!

Roze hoogslaper met lattenbodem en matras

Vrijwel alle roze hoogslapers van Eurobedden zijn standaard voorzien van een lattenbodem. Een matras is niet inbegrepen, maar uiteraard kunt u deze wel bij ons bestellen. Zo zorgen we ervoor dat uw roze hoogslaper niet alleen mooi is om te zien, maar bovendien voor een heerlijke, comfortabele nachtrust zorgt. Benieuwd welke hoogslapers roze we in onze showroom hebben staan? Informeer vrijblijvend of maak direct een afspraak voor een bezoek aan de showroom, waar we u graag persoonlijk adviseren over alle mogelijkheden.

Hoogslaper in een andere kleur dan roze

Wilt u toch liever een neutralere kleur voor uw hoogslaper? Geen probleem! Eurobedden heeft ook talloze hoogslapers en halfhoogslapers in andere kleuren, zoals wit, grijs of naturel. Gemakkelijk te combineren kleuren die u door het stylen met roze accessoires alsnog een vleugje roze kunt meegeven. Liever een ledikant in roze in plaats van een hoogslaper? Dan zijn de kinderbedden Wynnie, Billy, Kiddy en Jazz aanraders! Ook die zullen prachtig staan op iedere meisjeskamer.