whatsapp

Hoogslapers met kast

34 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Formaten Modellen Halfhoogslapers Kleuren

Heeft u niet zoveel ruimte in uw woning en moet u daar dus zo efficiënt mogelijk mee omgaan? Dan is een hoogslaper met kast dé uitkomst voor u! Eurobedden biedt de hoogslaper met kast in diverse soorten en kleuren.

Voordelen hoogslaper met kast

Het kan erg lastig zijn om een ruimte nuttig te gebruiken. Zeker als de slaapkamer niet heel ruim is, is het erg prettig om de volledige ruimte te benutten. Door hoog te slapen, ontstaat er ruimte onder het bed voor een kast waardoor u uw kleding of andere spullen gemakkelijk kan opbergen. Hierdoor houdt u in de kamer extra ruimte over voor een bureau of een stoel. Bij Eurobedden vindt u modellen voor volwassenen en kinderen. Bepaalde bedden hebben een stijl trappetje en andere modellen een stabiele brede trap naar boven. Ook zijn de kasten verschillend groot. Naast de functionele voordelen ziet een hoogslaper er ook mooi en gezellig uit en kunt u er een persoonlijke touch aan geven.

 

Hoogslaper met kast kopen

U kunt de hoogslaper met kast gemakkelijk bestellen via onze website. Wij zullen uw bestelling altijd persoonlijk komen bezorgen. Indien u dat wenst verzorgen wij ook de montage van de hoogslaper met kast. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om de hoogslaper met kast beter te kunnen bekijken. Wij helpen u graag verder met deskundig advies.

 

Ander model hoogslaper

Is de hoogslaper met kast niet helemaal wat u zoekt? Geeft niks. Eurobedden heeft een ruim assortiment aan andere hoogslapers waardoor we u vast en zeker verder kunnen helpen. Wilt u graag een bureau kwijt onder het bed? De hoogslaper met bureau is de oplossing. Maar ook een hoogslaper met bank voor meer zitcomfort of een hoogslaper met glijbaan voor meer kinderplezier zijn prettige hoogslapers om slim met de ruimte om te gaan.