Hoogslapers met bureau en kast

Heeft u wat minder ruimte in slaapkamer van uw kind of op uw studentenkamer? Dan is een hoogslaper met bureau of een hoogslaper met kast een goede oplossing om efficiënt met de ruimte om te gaan.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Bij eurobedden gaan we graag ultra efficiënt met de ruimte om. Daarom bieden wij een hoogslaper met bureau en kast.


Voordelen hoogslaper met kast en bureau

Het grote voordeel van een hoogslaper met kast en bureau is dat u extra veel ruimte overhoudt om de rest van de ruimte in te delen zoals u wilt. U heeft bijvoorbeeld de ruimte om een lekker zithoekje te creëren waar u op uw gemak kan zitten met een boek. Of dat er extra ruimte is voor uw kind om met een vriendje of vriendinnetje te spelen. Al het speelgoed kan gemakkelijk opgeruimd worden in de hoogslaper met bureau en kast waardoor de kamer netjes opgeruimd blijft. Heeft u toch liever iets anders om de ruimte beter te gebruiken of om uw twee kinderen op een kamer te laten slapen? Kijk dan anders even bij onze stapelbedden. Misschien past dit wel beter in de slaapkamer!


Hoogslaper met bureau en kast kopen

Wilt u meer weten over de hoogslaper met kast en bureau? Kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Wij helpen u graag verder en staan klaar met deskundig advies. Bestellen via de website kan ook. Wij komen uw bestelling persoonlijk bezorgen. Indien gewenst zorgen we ook dat de hoogslaper met bureau en kast netjes op zijn plek komt te staan.


Ander type hoogslaper

Eurobedden heeft naast de hoogslaper met bureau en kast ook nog andere hoogslapers in het assortiment. Bijvoorbeeld een hoogslaper met bank om lekker relaxed een boekje te lezen of een filmpje te kijken. Voor de kinderen kan een hoogslaper met glijbaan veel speelplezier opleveren. Wil je liever een hoogslaper met bureau of een hoogslaper met kast? Deze hebben wij natuurlijk ook.