whatsapp

Hoogslapers met bureau

53 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pino hoogslaper taupe eenpersoons
  New Options hoekstapelbed met bureau
  € 1.429,00 € 1.279,00
 2. Bonny 70 halfhoogslaper lichtroze pink bureau
  Lolo hoogslaper met bureau en kast
  € 999,00 € 899,00
 3. Bonny 70 halfhoogslaper lichtroze pink bureau
  Ethan hoogslaper met bureau en kast
  € 889,00 € 799,00
 4. Bonny 70 halfhoogslaper lichtroze pink bureau
  Study hoogslaper met bureau en kast
  € 779,00 € 699,00
 5. The Cube 5050 Gamingbed hoogslaper
  The Cube 5050 Gamingbed hoogslaper
  € 889,00 € 799,00
 6. The Cube 5030 Gamingbed hoogslaper
  The Cube 5030 Gamingbed hoogslaper
  € 1.089,00 € 979,00
 7. Studio hoogslaper antraciet
  Montana hoogslaper in blond eikenkleur
  € 1.049,00 € 939,00

53 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Formaten Modellen Halfhoogslapers Kleuren

Eurobedden heeft een mooi assortiment aan hoogslapers met bureau. De hoogslapers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. De hoogslaper met bureau is uitermate geschikt voor kinderkamers en studentenkamers.

Hoogslaper met bureau voor kinderen of studenten

De aanschaf van een hoogslaper met bureau heeft meerdere voordelen. Het bespaart erg veel ruimte, vooral als de kamers wat kleiner zijn is het ideaal. Los van elkaar nemen deze objecten veel ruimte in beslag. De hoogslaper met bureau lost dit probleem op. Hierdoor kan de volledige ruimte benut worden. Sommige modellen hebben zelfs een uitschuifbaar bureau waardoor er onder het bureau zelfs nog een extra bed geplaatst kan worden. In dat geval is een stapelbed met bureau wellicht waar u naar op zoek bent. Erg handig als u vaak een logé over de vloer heeft of graag twee personen samen op een kamer wilt laten slapen. Naast het ruimtelijke voordeel, staat een hoogslaper erg leuk in kinderkamers. Jongens en meisjes slapen vaak maar al te graag in een hoog bed met een trappetje. En kinderen op de lagere of middelbare school of studenten kunnen een leuke zithoek creëren om te leren. Met een hoogslaper met bureau creëer je een gezellige speel- en werkruimte.


Welke hoogslapers met bureau zijn er?

In ons assortiment vindt u verschillende hoogslapers met bureau. Voor één of twee personen, jongens of meisjes en in verschillende kleuren. Er zijn hoogslapers met een bureau en een bank. Daarnaast met uitschuifbare bureaus of uitschuifbare bedden, zodat u optimaal de ruimte hebt. Er zijn hoogslapers met een ladder of met stabiele grote trappen. Ook bezitten veel hoogslapers met bureau ook nog opbergladen. Zoals u merkt zijn de bedden multifunctioneel inzetbaar.


Bent u geïnteresseerd geraakt in de hoogslaper met bureau, maar wilt u toch meer informatie ontvangen? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Bestellen via de website kan ook. Wij komen uw bestelling altijd persoonlijk bezorgen. Indien u dat wenst zorgen wij ervoor dat de bedden netjes gemonteerd worden.


Meer dan alleen een hoogslaper met bureau

Bent u op zoek naar een hoogslaper, maar is de uitvoering met een bureau niet helemaal wat u zoekt? Eurobedden heeft nog vele andere modellen in het assortiment waardoor u vast en zeker de gewenste hoogslaper vindt. Bent u op zoek naar meer opbergruimte? Dan kan een hoogslaper met kast een goede keuze zijn. Voor meer zitruimte is een hoogslaper met bank een oplossing en voor meer speelplezier bij kinderen bieden wij een hoogslaper met glijbaan aan.