whatsapp

Hoogslapers met bank

5 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Formaten Modellen Halfhoogslapers Kleuren

Een hoogslapers is voor veel kinderen een droombed: via een ladder omhoog klimmen naar je eigen, hoge slaapplek. Veel van de hoogslapers van Eurobedden zijn uit te breiden met allerlei bijpassende meubels, zoals een bureau, kast en zo dus ook een hoogslaper met bank!

Een hoogslaper met bank voor een onverwachtse logé

Wilt u snel en gemakkelijk een extra slaapplaats creëren? Dan is een hoogslaper met bank een prima idee! Overdag is deze bank een leuk accessoire in de slaapkamer: een handige zitplaats met veel zitcomfort. ’s Nachts kan deze stoel/bank met kussen worden gebruikt als logeerbed. De stoel is namelijk eenvoudig uit te trekken tot een bank/bed, waardoor er een fijne slaapplaats ontstaat.

Pino hoogslaper met bank in wit of grijs

Een topcollectie in het assortiment van Eurobedden is de serie Pino, met onder andere mooie en stevige hoogslapers. Deze hoogslapers zijn verkrijgbaar in neutraal wit of grijs en uit te breiden met bijvoorbeeld een bureau, boekenkast of ladekast. En niet te vergeten met de uitschuifbare bank, die leuk is om onder de 1- of 2-persoons hoogslaper te zetten. Schuif deze bank gemakkelijk uit en maak in een handomdraai een extra bed.

Gamen in een hoogslaper met extra bank

Een andere fantastische hoogslaper met bank is het Gamingbed The Cube, dat kan worden uitgebreid met een bedbodem/bank. Hierdoor ontstaat een extra slaapplaats óf het kan worden gebruikt als handig bankje tijdens het gamen.

Ook hebben we hoogslaper Finley, voorzien van twee zitplaatsen die kunnen worden omgebouwd tot een slaapplaats. En kijk eens naar hoogslaper Jasper, die wordt geleverd met een stoel die kan worden uitgetrokken tot een slaapbank.

Kijk eens rond in de uitgebreide webshop van Eurobedden. Daar vindt u vast de hoogslaper met bank van uw wens! Advies nodig? Vragen? Een bezoek brengen aan onze showroom? Dat kan allemaal! Bel, mail of app ons gerust. We staan graag voor u klaar!