whatsapp

Halfhoogslapers met opbergruimte

16 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Eurobedden.nl bieden we de perfecte oplossing voor drukke kinderkamers: onze halfhoogslapers met opbergruimte. Deze slimme meubelstukken combineren slaapcomfort met praktische opbergruimte. Of je nu extra laden, een bureau of kasten nodig hebt, wij hebben halfhoogslapers met voldoende opbergmogelijkheden.

 

Iedere halfhoogslaper biedt opbergruimte

Het grote voordeel van een hoogslaper (voor oudere kinderen) en een halfhoogslaper (voor jongere kinderen) is natuurlijk dat het een hoog bed is. Dat maakt het niet alleen een superleuk bed voor kinderen, maar het levert bovendien veel praktische opbergruimte onder het slaapgedeelte op. Zelfs de meest eenvoudige halfhoogslaper zorgt al voor handige opbergruimte: een ideale plek om speelgoed netjes op te bergen in manden of opbergboxen.

 

Creëer halfhoogslapers met opbergruimte op maat

Veel halfhoogslapers zijn uit te breiden met bijpassende meubels. Kies bijvoorbeeld voor een ladekast of commodekast, een bureau met lades of een (lage) boekenkast. Het perfecte voorbeeld hiervan is halfhoogslaper Pino - verkrijgbaar in wit of grijs - die is uit te breiden met allerlei kasten en helemaal naar uw eigen wens kan worden samengesteld. Zo wordt de ruimte onder het bed volledig benut! Voor kleinere kinderen is er een lagere versie van halfhoogslaper Pino, die u kunt uitbreiden met een set grote, bijpassende opberglades.

 

Heeft u moeite om de juiste keuze te maken voor een halfhoogslaper met opbergruimte? U kunt altijd telefonisch, per mail of via WhatsApp contact met ons opnemen voor advies óf een afspraak maken om het kinderbed met opbergruimte naar uw wensen te vinden!