whatsapp

Halfhoogslaper meisje

Filteren

66 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Op zoek naar de ideale halfhoogslaper voor een meisje? Dan bent u bij Eurobedden absoluut aan het juiste adres! In onze webshop vindt u volop halfhoogslapers voor meisjes, in allerlei kleuren, modellen en stijlen.

 

Halfhoogslaper voor de ideale hoogte

Veel kinderen vinden het leuk om in een hoogslaper te slapen: een heerlijke slaapplaats, ver boven de vloer, waar ze ’s avonds met een ladder of trap naar toe kunnen klimmen! Maar voor sommige jonge kinderen is een hoogslaper nog net te hoog. Veiligheid gaat per slot van rekening boven alles. Daarom bieden we halfhoogslapers voor de kleinere kinderen. Zo heeft u het slaapplezier en de voordelen van een hoogslaper, gecombineerd met de veilige hoogte van een halfhoogslaper.

 

Welke halfhoogslaper voor een meisje kiest u?

We zijn benieuwd welke meisjes halfhoogslaper uw favoriet is. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Infans Color halfhoogslaper in wit, wit met beuken of antraciet met beuken. Een leuke halfhoogslaper voor een meisje is model Yolo, onder andere verkrijgbaar in oudroze en voorzien van een uitschuifbaar bureau en volop kastruimte. Een vergelijkbare halfhoogslaper is model Bonny 95, bijvoorbeeld in wit met fuchsia of wit met lichtroze. Dat zijn toch kleuren waar ieder meisje blij van wordt?

 

Halfhoogslaper meisje met accessoires of glijbaan

Een topper in ons assortiment is halfhoogslaper Pino, verkrijgbaar in neutraal wit of grijs. Dit bed kunt u uitbreiden met allerlei leuke accessoires in diverse thema’s, zoals speelgordijnen, een tunnel of opbergzakjes om de halfhoogslaper mee te stylen. Dat maakt deze halfhoogslaper voor meisjes extra leuk en sfeervol! Halfhoogslaper Pino is ook verkrijgbaar in een variant met een glijbaan, zodat uw dochter ’s morgens na een heerlijke nachtrust letterlijk haar bed kan uitglijden!

Natuurlijk heeft Eurobedden ook volop halfhoogslapers voor jongens . En veel van onze halfhoogslaper zijn uiteraard geschikt voor zowel een jongen als een meisje. Kijk dus eens rond in ons uitgebreide assortiment óf kom langs voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. We adviseren u graag zodat het passende meisjesbed in de slaapkamer van uw (klein)dochter komt te staan!