Halfhoogslapers

Halfhoogslapers van Eurobedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. We hebben halfhoogslapers met bureau, kasten, glijbaan of tent, eventueel leverbaar met een extra bed. Onze massief houten hoogslapers zijn geheel naar wens samen te stellen. Bestel uw hoogslaper direct in onze webshop of kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Halfhoogslaper met bureau

Op zoek naar een halfhoogslaper met bureau? Een kinderkamer is niet alleen een plek waar het kind volledig tot zijn of haar rust komt, er wordt ook een heleboel gespeeld. Een halfhoogslaper biedt de mogelijkheid de kinderkamer op een heel speelse manier in te delen en tegelijkertijd de ruimte optimaal te benutten. Bovenin de halfhoogslaper komt het kind tot rust, terwijl onderin ruimte is voor oneindig speelplezier. Eurobedden biedt een ruime keuze aan halfhoogslapers en hoogslapers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een halfhoogslaper met glijbaan, een halfhoogslaper met bureau of een halfhoogslaper met kast. Daarnaast biedt Eurobedden keuze uit verschillende actiesets bestaande uit een halfhoogslaper, bodem, bureau én kast, de een nog uitgebreider dan de ander. Er is ook genoeg keuze uit bedden waar u zelf een bureau of kast onder kunt plaatsen. Ook zijn er halfhoogslapers voor kinderen met een leuk speelgordijn onder het bed. Een eigen speeltent of hut onder het bed, dat staat garant uren speelplezier!


Halfhoogslaper met opbergruimte

Op zoek naar een halfhoogslaper met opbergruimte? Bij Eurobedden.nl beschikken we over verschillende halfhoogslapers met opbergruimte. Met een halfhoogslaper kan de ruimte optimaal worden benut, doordat de ruimte onder het bed voor verschillende extra doeleinden gebruikt kan worden. Deze ruimte kan dus onder andere als opbergruimte gebruikt worden. Het assortiment bestaat dan ook uit diverse halfhoogslapers in combinatie met een ladekast of boekenkast. Op deze manier heeft u een halfhoogslaper met opbergruimte, waarbij beide meubelen bij elkaar passen en één geheel vormen.


Halfhoogslaper met kast

Bij Eurobedden.nl vindt u diverse halfhoogslapers met kast. Een halfhoogslaper met kast is een ideale manier om uw ruimte optimaal te benutten. Een halfhoogslaper met kast bij Eurobedden bestaat uit een compleet bij elkaar passend geheel, wat er tegelijkertijd voor zorgt dat de kamer heel stijlvol blijft. De kasten passen helemaal in de stijl van de bijbehorende halfhoogslaper. Maak uw kinderkamer helemaal compleet met een halfhoogslaper met kast. Student met een vrij kleine kamer? Benut de ruimte van de studentenkamer optimaal met een halfhoogslaper met kast. Bekijk ons ruime aanbod aan halfhoogslapers online of kom langs in onze nieuwe showroom.


Halfhoogslaper kopen

Een halfhoogslaper staat garant voor vele uren speelplezier. Met de ruime keuze aan halfhoogslapers bij Eurobedden is het belangrijk te bedenken welk model halfhoogslaper past bij uw kind en uit welke elementen het bed moet bestaan. Toch op zoek naar een ander bed voor uw kind? Eurobedden beschikt over nog veel meer kinderbedden. U kunt hierbij denken aan autobedden, peuterbedden of gehele tienerkamers. Daarnaast past een halfhoogslaper natuurlijk ook perfect op een studentenkamer, waar meestal de ruimte goed benut moet worden. Uiteraard helpen wij u graag bij het kiezen van het juiste exemplaar. Combineer uw halfhoogslaper met een comfortabel matras, matrastopper en lattenbodem om het optimale slaapcomfort te genereren. Op zoek naar een heel ander soort bed? Ons assortiment bestaat ook uit diverse normale bedden, boxsprings, seniorenbedden, hemelbedden en stapelbedden.