• Bezoek onze showroom
  • Eigen vervoer en montage
  • 100% tevreden garantie

Vragen? 0416 77 86 88     info@eurobedden.nl

Halfhoogslapers

Halfhoogslapers zijn dé oplossing voor de kinderkamer of studentenkamer. Met een halfhoogslaper bespaart u veel ruimte op de vloer, welke weer gebruikt kan worden voor andere dingen als een speelruimte of voor een bureau of kast. Bij Eurobedden vindt u diverse leuke hoogslapers.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Halfhoogslaper met bureau of glijbaan

Een kinderkamer is niet alleen een plek waar het kind volledig tot zijn of haar rust komt, er wordt ook een heleboel gespeeld. Een halfhoogslaper biedt de mogelijkheid de kinderkamer op een heel speelse manier in te delen en tegelijkertijd de ruimte optimaal te benutten. Bovenin de halfhoogslaper komt het kind tot rust, terwijl onderin ruimte is voor oneindig speelplezier. Eurobedden biedt een ruime keuze aan halfhoogslapers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een halfhoogslaper met glijbaan, met bureau of een met kast. Daarnaast biedt Eurobedden keuze uit verschillende actiesets bestaande uit een halfhoogslaper, bodem, bureau én kast, de een nog uitgebreider dan de ander. Er is ook genoeg keuze uit bedden waar u zelf een bureau of kast onder kunt plaatsen. Ook zijn er halfhoogslapers voor kinderen met een leuk speelgordijn onder het bed. Een eigen speeltent of hut onder het bed, dat staat garant uren speelplezier!


Halfhoogslaper kopen

Een halfhoogslaper staat garant voor vele uren speelplezier. Met de ruime keuze aan halfhoogslapers bij Eurobedden is het belangrijk te bedenken welk model halfhoogslaper past bij uw kind en uit welke elementen het bed moet bestaan. Uiteraard helpen wij u graag bij het kiezen van het juiste exemplaar.