whatsapp

Halfhoogslapers

69 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Halfhoogslapers van Eurobedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. We hebben halfhoogslapers met bureau, kasten, glijbaan of tent, eventueel leverbaar met een extra bed.  Bestel uw halfhoogslaper direct in onze webshop of kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

 

Een halfhoogslaper is het indeale kinderbed

Een halfhoogslaper als kinderbed is niet alleen een praktische keuze voor ruimtebesparing in de kinderkamer, maar het voegt ook een extra element van avontuur en plezier toe aan de slaapomgeving van je kind. 

Het verhoogde slaapniveau van de halfhoogslaper zorgt voor extra ruimte onder het bed, die op verschillende manieren kan worden benut. Onder de halfhoogslaper kun je bijvoorbeeld een gezellige speelruimte creëren met knuffelbeesten, boeken en speelgoed, of je kunt extra opbergruimte toevoegen met lades of kasten. Dit is vooral handig in kleinere kinderkamers waar elke centimeter telt. Lees hier meer tips over het inrichten van een kleine kinderkamer.

Daarnaast zijn kinderen vaak dolop het idee van een verhoogd bed en beschouwen het als een avontuurlijke slaapplaats. Bovendien kan een halfhoogslaper als kinderbed helpen bij de overgang van een ledikant naar een groter bed, omdat het een gevoel van veiligheid en comfort biedt. Kortom, een halfhoogslaper als kinderbed biedt de perfecte combinatie van praktische ruimtebesparing en speelsheid voor de kinderkamer.

 

Halfhoogslapers in allerlei modellen

Halfhoogslaper met bureau

Op zoek naar een halfhoogslaper met bureau? Een kinderkamer is niet alleen een plek waar het kind volledig tot zijn of haar rust komt, er wordt ook een heleboel gespeeld. Een halfhoogslaper biedt de mogelijkheid de kinderkamer op een heel speelse manier in te delen en tegelijkertijd de ruimte optimaal te benutten. Bovenin de halfhoogslaper komt het kind tot rust, terwijl onderin ruimte is voor oneindig speelplezier. Eurobedden biedt een ruime keuze aan halfhoogslapers en hoogslapers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een halfhoogslaper met glijbaan, een halfhoogslaper met bureau of een halfhoogslaper met kast. Daarnaast biedt Eurobedden keuze uit verschillende actiesets bestaande uit een halfhoogslaper, bodem, bureau én kast, de een nog uitgebreider dan de ander. Er is ook genoeg keuze uit bedden waar u zelf een bureau of kast onder kunt plaatsen. Ook zijn er halfhoogslapers voor kinderen met een leuk speelgordijn onder het bed. Een eigen speeltent of hut onder het bed, dat staat garant uren speelplezier!

 

Halfhoogslaper met opbergruimte

Op zoek naar een halfhoogslaper met opbergruimte? Bij Eurobedden.nl beschikken we over verschillende halfhoogslapers met opbergruimte. Met een halfhoogslaper kan de ruimte optimaal worden benut, doordat de ruimte onder het bed voor verschillende extra doeleinden gebruikt kan worden. Deze ruimte kan dus onder andere als opbergruimte gebruikt worden. Het assortiment bestaat dan ook uit diverse halfhoogslapers in combinatie met een ladekast of boekenkast. Op deze manier heeft u een halfhoogslaper met opbergruimte, waarbij beide meubelen bij elkaar passen en één geheel vormen.

 

Halfhoogslaper met kast

Bij Eurobedden.nl vindt u diverse halfhoogslapers met kast. Een halfhoogslaper met kast is een ideale manier om uw ruimte optimaal te benutten. Een halfhoogslaper met kast bij Eurobedden bestaat uit een compleet bij elkaar passend geheel, wat er tegelijkertijd voor zorgt dat de kamer heel stijlvol blijft. De kasten passen helemaal in de stijl van de bijbehorende halfhoogslaper. Maak uw kinderkamer helemaal compleet met een halfhoogslaper met kast. Student met een vrij kleine kamer? Benut de ruimte van de studentenkamer optimaal met een halfhoogslaper met kast. Bekijk ons ruime aanbod aan halfhoogslapers online of kom langs in onze nieuwe showroom.

 

Half hoogslapers voor jongens en meisjes

Half hoogslapers zijn er in veel varianten, niet alleen als het gaat om de samenstelling, maar ook in de kleur en looks. Zo zijn veel modellen beschikbaar in neutrale kleuren en daardoor geschikt voor zowel jongens als meisjes. Een halfhoogslaper in het wit is bijvoorbeeld een populaire kleur, maar ook grijs en antraciet kunnen zowel als halfhoogslaper voor jongens als halfhoogslaper voor meisjes.

 

Halfhoogslaper kopen bij Eurobedden

Interesse in één van onze halfhoogslapers? Bij Eurobedden online te bestellen, vervolgens worden u bestelde artikelen snel en veilig afgeleverd door onze eigen vervoer service. o. Ziet u daarna op tegen de montage, dan denken we ook hier graag met u mee. Tegen een scherpe meerprijs hoeft u zelf helemaal niets te doen, alleen maar genieten van uw favoriete hoogslaper.

Naast onze ruime webshop beschikken we ook over een ruime showroom. Heeft u een bed naar uw wensen gevonden, maar komt u die liever met uw eigen ogen bewonderen, dan nodigen we u graag uit!

 

Veel gestelde vragen

Hoe hoog is een halfhoogslaper?

Een halfhoogslaper is vaak rond de 120cm hoog. Het is een ideale hoogte voor kinderen om in bed te klimmen, maar ook om als ouder nog even contact te maken en wellicht een nachtzoen te geven. Daarnaast biedt een halfhoogslaper van 120cm hoog ook nog vaak de nodige opbergruimte onder het bed, ideaal voor speelgoed, maar ook om te spelen. Op zoek naar een lagere of juist hogere halfhoogslaper? We bieden ze al vanaf een hoogte van 113cm tot een hoogte van 132cm. Wilt u ze liever hoger, dan raden we aan om eens te kijken bij een hoogslaper.

 

Welke leeftijd voor een halfhoogslaper?

Halfhoogslapers zijn doorgaans geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud. Op deze leeftijd hebben kinderen meestal de motorische vaardigheden en het bewustzijn van de risico's ontwikkeld die nodig zijn om veilig in en uit een halfhoogslaper te klimmen. Het is echter belangrijk om rekening te houden met het individuele kind, aangezien sommige kinderen eerder klaar kunnen zijn voor een halfhoogslaper, terwijl anderen misschien meer tijd nodig hebben.

 

Waarom kiezen voor een halfhoogslaper?

Een halfhoogslaper heeft niet alleen een ideale slaaphoogte, maar staat ook altijd garant voor vele uren speelplezier. Zo zijn de halfhoogslapers bij Eurobedden naar eigen wens samen te stellen, met of zonder bureau, kast of wellicht een speelgordijn. Met de ruime keuze aan halfhoogslapers bij Eurobedden kiest u zelf welk model halfhoogslaper past bij uw kind en uit welke elementen het bed moet bestaan, een halfhoogslaper met glijbaan is hier ook een erg populaire optie.