whatsapp

Halfhoogslaper met glijbaan

12 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Slaapplekken Modellen Halfhoogslapers Formaten

Een halfhoogslaper met glijbaan is erg populair onder kinderen, want zeg eerlijk, welk kind wilt dat nu niet. Als ouder zou u het vroeger ook geweldig hebben gevonden om in en rondom het bed te kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Een halfhoogslaper met glijbaan biedt namelijk voldoende speelmogelijkheden, zowel op het bed, van de glijbaan af, maar ook onder het bed. Met een leuk speelgordijn ervoor kunnen ze zichzelf onder een halfhoogslaper even helemaal terugtrekken. Een halfhoogslaper glijbaan is daarom zeker het overwegen waard.

Kinderbed met glijbaan bespaard veel ruimte

Naast het feit dat kinderen zich met een halfhoogslaper glijbaan heerlijk kunnen vermaken, biedt het ook voordelen om een kleine kamer zo innovatief in de delen. Zo bespaard u met een halfhoogslaper veel ruimte ten op zichtte van een normaal kinderbed. Kinderen hebben onder een halfhoogslaper nog extra ruimte, zowel om te spelen als om speelgoed in op te bergen. Neem bijvoorbeeld ook zeker eens een kijkje bij een halfhoogslaper met kast.

Halfhoogslaper met verschillende speelgordijnen

Bij Eurobedden bieden we diverse halfhoogslapers aan met een glijbaan. Zo maken we onderscheidt in diverse thema’s voor zowel jongens als meisjes. Zo is er een prinsessenbed met glijbaan, maar kun je ook kiezen uit onze vele speelgoedgordijnen met onder andere de volgende thema’s:

  • Brandweer
  • Circus
  • Prinses Sophie
  • Pink flower
  • Police
  • Space

  • Kies uw favoriete halfhoogslaper glijbaan en kies vervolgens bij het product naar welk speelgoedgordijn uw voorkeur uit gaat. Onze halfhoogslapers zijn ook te verkrijgen zonder!