whatsapp

Hoogslapers

146 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Formaten Modellen Halfhoogslapers Kleuren

 

Een hoogslaper is bij Eurobedden verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. We hebben hoogslapers met bureaus, kasten, eventueel leverbaar met een extra bed en een hoogslaper met bank. Onze massief houten hoogslapers zijn geheel naar wens samen te stellen. Bestel uw hoogslaper direct in onze webshop of kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Hoogslaper met bureau

Bij Eurobedden vindt u een ruime selectie aan hoogslapers met bureau. Deze hoogslapers zijn ideaal in slaapkamers met wat minder ruimte, zoals een kinderkamer of studentenkamer. Hoogslapers zijn niet alleen leuke kinderbedden, maar zijn ook geschikt voor (jong) volwassenen. Een hoogslaper met bureau bespaart namelijk veel ruimte. Een los bureau kan veel oppervlakte in beslag nemen waardoor er weinig van een slaapkamer overblijft. Bovendien bieden wij ook hoogslapers waarvan de bureaus ingeklapt kunnen worden en worden omgetoverd tot een extra bed. Hierdoor kan er zonder verlies van de ruimte toch een logé langskomen, in dat geval bent u wellicht op zoek naar een stapelbed met bureau. Voor welke optie u ook kiest, beide zijn een echte aanwinst.

Hoogslaper met kast

Een hoogslaper met kast bestellen? Een hoogslaper met kast is ruimtebesparend bed, wat met een kast gecombineerd wordt. U kan hierdoor spullen, zoals speelgoed of kleren bewaren onder de hoogslaper. Super ruimte besparend, dus ideaal voor kleinere slaapkamers. In ons assortiment vindt u kwaliteit hoogslapers met kast. Perfect voor mensen met veel spullen, zoals kinderen met veel speelgoed of studenten met veel boeken. Combineer uw hoogslaper met een goede lattenbodem en een comfortabel matras, zodat u een ultiem slaapcomfort heeft. Naast hoogslapers heeft u bij ons ook de keuze uit een halfhoogslaper met kast .

Bent u juist op zoek naar een hoogslaper die beschikt over zowel een bureau als kast, dan bieden we u ook een ruim assortiment hoogslapers met bureau en kast.

Hoogslaper met glijbaan

Een hoogslaper met glijbaan kopen? Bij Eurobedden.nl bieden we een halfhoogslaper met glijbaan . Een hoogslaper met glijbaan bespaart u niet alleen veel ruimte, het zorgt ook voor enorm veel speelplezier. Een hoogslaper met glijbaan is een ideale toevoeging aan de kinderkamer, het maakt de kinderkamer helemaal af. Daarnaast zijn ze een stijlvolle toevoeging aan de kamer. Eurobedden beschikt hoogslapers met glijbaan in tal van verschillende kleuren en stijlen. Kijk in het overzicht welke hoogslaper het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

Hoogslapers in diverse afmetingen

Naast de keuze uit verschillende uitvoeringen, bieden we onze hoogslapers aan in diverse formaten. We maken onderscheidt in:

 

 

 

Zo kiest u zelf naar welke afmetingen uw voorkeur uit gaat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tweepersoons hoogslaper, dan raden wij u natuurlijk een hoogslaper aan met het formaat 140x200. Is de slaapkamer wat aan de kleine kant, dan kan een hoogslaper met lengte 190cm de geschikte oplossing zijn!

Tweepersoons hoogslaper

Een hoogslaper wordt vaak gezien als een kinderbed, maar dat is het zeker niet. Bent u op zoek naar een tweepersoons hoogslaper? Ook een tweepersoons hoogslaper vindt u in het assortiment van Eurobedden.nl. Een tweepersoons hoogslaper met behoudt van het ultieme comfort van een tweepersoonsbed, maar met enorm veel ruimtebesparing. Met een tweepersoons hoogslaper bespaart u namelijk enorm veel ruimte waar u weer heel veel andere dingen mee kunt doen. Zo kunt u onder deze hoogslaper en leuke bank, kast of een bureau plaatsen. Op deze manier gebruikt u de ruimte van uw slaapkamer optimaal. Ideaal voor als u een kamer heeft met wat minder ruimte of bijvoorbeeld voor een studentenkamer of kinderkamer. Bij ons in het assortiment vindt u tweepersoons hoogslapers in verschillende kleuren.

 

Waarom een hoogslaper bij Eurobedden

Interesse in één van onze hoogslapers? Dan komen wij deze met onze eigen vervoer service bij uw afleveren. Ziet u daarna op tegen de montage, dan denken we ook hier graag met u mee. Tegen een scherpe meerprijs hoeft u zelf helemaal niets te doen, alleen maar genieten van uw favoriete hoogslaper.

Naast onze ruime webshop beschikken we ook over een ruime showroom. Heeft u een hoogslaper naar uw wensen gevonden, maar komt u die liever met uw eigen ogen bewonderen, dan nodigen we u graag uit!

 

Veelgestelde vragen

Hoe hoog is een hoogslaper?

De hoogte van een hoogslaper zit tussen de 170cm en de 190cm, de standaard varianten zijn vaak rond de 180cm. Deze hoogte is afhankelijk van het model dat u kiest. Hoe hoger de hoogslaper, hoe meer ruimte er onder het bed beschikbaar is. Uiteraard moet u ook rekening houden met het plafond, is de slaapkamer aan de lage kant, dan raden we aan ook een lager model hoogslaper te kiezen.

Voor een hoogslaper is de minimale kamerhoogte die wordt aanbevolen doorgaans ongeveer 2,4 meter (240 cm). Dit zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is tussen het bed en het plafond, zodat de gebruiker comfortabel kan zitten en bewegen zonder het risico te lopen zijn of haar hoofd te stoten. 

Is de hoogslaper naar eigen wens samen te stellen?

Bij Eurobedden bieden we een ruim aanbod aan hoogslapers en zijn deze naar eigen wens samen te stellen. Zo kiest u zelf uit welke elementen het bed moet bestaan, denk aan een bureau of wellicht één of zelfs twee kasten. Zo kiest u zelf waarmee u de ruimte onder de hoogslaper wilt benutten.