whatsapp

Hoogslaper meisje

Filteren

131 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Formaten Modellen Halfhoogslapers Kleuren

 

Op zoek naar een hoogslaper voor een meisje? Voor meisjes is een bed en eigenlijk de gehele kamer erg belangrijk. Het is een plek waar ze fijn moeten slapen en waar ze samen met vriendjes of vriendinnetjes kunnen spelen. Bent u dus op zoek naar een nieuw meisjes bed, een hoogslaper die ze met trots kunnen laten zien en die meegroeit met de tijd, neem dan een kijkje in ons ruime assortiment.

Meisjes hoogslapers die meegroeien

De hoogslapers voor meisjes die wij bij Eurobedden aanbieden zijn geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo zijn voor de echte kleintjes de halfhoogslapers erg populair. Het zijn lage meisjes hoogslapers waarbij ze nog niet gelijk helemaal de hoogte in hoeven te klimmen, maar wel het hoog slapen kunnen ervaren. Doordat een halfhoogslaper nog steeds van de grond is, ontstaat er onder het bed voldoende opbergruimte waar velen bij een hoog bed naar op zoek zijn. Soms is er zelfs genoeg plek om onder te kunnen spelen!

Is uw dochter toch echt op zoek naar een meisjes hoogslaper, dan bieden wij deze aan in verschillende modellen en ligt de keuze geheel bij u. Zo kunt u kiezen voor alleen het bed, maar kunt u ze ook uitbreiden met een kast, lades of zelfs een bureau. Misschien hoeven ze nu nog geen huiswerk te maken, maar voor in de toekomst altijd handig dat diverse hoogslapers voor meiden met een bureau uitgebreid kunnen worden.

Hoogslapers voor meiden in verschillende kleuren

Naast de keuze in een bepaald model, maken we bij Eurobedden ook onderscheidt in hoogslapers voor meiden in verschillende kleuren. Zo kan de voorkeur uit gaan naar een roze of een geel bed, beide vrij opvallende kleuren, maar hebben we ook basic kleuren als wit, grijs of beige. Bij Eurobedden vinden we dat alle kleuren geschikt zijn voor zowel meisjes en ligt de keuze bij u, de dochter en uiteraard bij de rest van de stijl van de slaapkamer.

Ontdek al onze modellen online of maak vrijblijvend een afspraak bij ons in de showroom!