whatsapp

Hoogslapers voor jongens

Filteren

138 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Jongens hoogslaper in allerlei stijlen

Bent u op zoek naar een sportieve, moderne of stoere hoogslaper voor een jongen? Bij Eurobedden beschikken we over een ruim assortiment met hoogslapers in allerlei stijlen.

Onze aanraders voor jongens:

Een echte stoere blikvanger voor een jongenskamer is de New Options hoogslaper. Of wat dacht u van onze fantastische gaming hoogslaper The Cube? Als uw zoon een fanatieke gamer is, zal dit ongetwijfeld de hoogslaper van zijn dromen zijn! Ook hoogslaper Studio in het antraciet, voorzien van kastruimte en een bureau, zal vast in de smaak vallen bij iedereen die een hoogslaper voor een jongen zoekt. Met dit bed heeft u een complete kinderkamer in één!

 

Hoogslaper voor jongens naar eigen wens

Bij Eurobedden vindt u een gevarieerde selectie hoogslapers voor jongens die volledig naar eigen wens zijn samen te stellen. Personaliseer het bed door te kiezen uit verschillende kleuren en stijlen, en creëer de perfecte slaap- en speelplek. Onze hoogslapers kunnen uitgebreid worden met handige opties zoals kasten, een bureau of een extra bed, waardoor ze niet alleen comfortabel, maar ook praktisch zijn. Maak de jongenskamer compleet met een hoogslaper waar uw kind dol op zal zijn!

 

Hoogslapers voor de kleintjes

Als een echte hoogslaper nog net wat te hoog is voor uw (klein)zoon, kunt u kiezen voor een jongens halfhoogslaper of midislaper. Deze is minder hoog en dus veiliger, maar biedt toch de voordelen en het plezier van een hoogslaper. Wanneer u de jongens hoogslaper van uw keuze eerst met eigen ogen wilt komen bekijken – of misschien nog alle andere jongensbedden wilt bewonderen – bent u van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt vooraf een afspraak maken door ons te bellen of mailen