whatsapp

Hoogslapers 90x200

Filteren

143 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Formaten Modellen Halfhoogslapers Kleuren

Een ruimtebesparend bed

Een hoogslaper 90x200 is een populair formaat, niet alleen leuk om te zien, maar bovendien ook heel praktisch. Ieder kind vindt het vast heerlijk om in zo’n leuk, hoog bed te slapen en via een (vaste of losse) trap naar zijn of haar slaapplaats te kunnen klimmen!

En niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen is een hoogslaper ideaal. Onder het slaapgedeelte is plaats voor bijvoorbeeld een ruim bureau, kledingkast of ladekast. Handig voor op een niet zo ruime slaapkamer of in een studentenkamer.

Eurobedden.nl heeft hoogslapers in vele modellen, stijlen en kleuren, zodat er voor iedere slaapkamer een geschikte hoogslaper te vinden is. De eenpersoons hoogslapers worden geleverd in de maat 90x200. Maar Eurobedden heeft ook tweepersoons hoogslapers met een bedmaat van 140x200.

 

Multifuctionele hoogslapers van 90x200 

Bij Eurobedden vindt u een ruime keuze uit 1 persoons hoogslapers. Zowel met bureau, kast of zelfs een bureau en een kast. Onder het eenpersoons bed kunt u een bureau of kledingkast plaatsen, zodat u beschikt over een multifuntioneel bed. Bovendien zijn er hoogslapers met bureau én kast, waardoor u een complete kinderkamer in één heeft. Leuk om te zien en bovendien bespaart u volop ruimte!

Een hoogslaper 90x200 beschikt altijd over een losse ladder of een vaste trap waarmee u of uw kind veilig het bed kunt bereiken. Veel hoogslapers van Eurobedden kunnen worden uitgebreid met een extra bed waardoor u snel en gemakkelijk een extra slaapplaats voor een logé kunt creëren. Geïnteresseerd in een 90x200 bed met extra opbergruimte of slaapplaats, neem dan ook zeker een kijkje bij de kajuitbedden 90x200 en de stapelbedden 90x200

 

Eurobedden biedt bezorging en montage

Eurobedden bezorgt uw hoogslaper helemaal gratis bij u thuis. Onze persoonlijke service en eigen vervoer zorgen ervoor dat u uw hoogslaper in 90 bij 200 snel bij u thuis heeft. Als u wilt, kunnen we tegen betaling ook de montage voor u uitvoeren.

De hoogslapers 90x200 van Eurobedden zijn niet alleen op onze website te zien, maar een gedeelte van ons assortiment staat ook in onze ruime showroom.