Hoogslapers

Hoogslapers van Eurobedden zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren. We hebben hoogslapers met bureaus en kasten, eventueel leverbaar met een extra bed. Onze massief houten hoogslapers zijn geheel naar wens samen te stellen. Bestel uw hoogslaper direct in onze webshop of kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hoogslaper kopen bij Eurobedden

Bij Eurobedden vindt u een ruime selectie aan hoogslapers. Zo zijn er verschillende varianten mogelijk met ieder hun eigen voordelen. Zo bieden we bijvoorbeeld:


Hoogslapers, ook voor studenten

Hoogslapers met bureau: Deze zijn ideaal in slaapkamers met wat minder ruimte, zoals een kinderkamer of studentenkamer. Hoogslapers zijn niet alleen leuke kinderbedden, maar zijn ook geschikt voor (jong) volwassenen. Een hoogslaper met bureau bespaart namelijk veel ruimte, omdat deze normaal los van elkaar veel oppervlak in beslag nemen. Bovendien kunnen sommige bureaus ingeklapt worden zodat deze ook een bed zijn. Kijk hiervoor bijvoorbeeld naar onze Spectra hoogslapers. Hierdoor kunnen er zonder verlies van ruimte logees langskomen, zonder dat een stapelbed nodig is. Genoeg redenen om een hoogslaper met bureau te kiezen voor u of uw kind!


Verschillende goedkope hoogslapers

Hoogslapers met kast: Een hoogslaper met kast is ruimtebesparend bed, wat met een kast gecombineerd wordt. U kan hierdoor spullen, zoals speelgoed of kleren, bewaren onder het bed waar u of uw kind slaapt. Super ruimte besparend, dus ideaal voor kleinere slaapkamers. In ons assortiment vindt u goedkope hoogslapers met kast. Perfect voor mensen met veel spullen, zoals kinderen met veel speelgoed of studenten met veel boeken. Combineer uw hoogslaper met een goede lattenbodem en een comfortabel matras, zodat u een ultiem slaapcomfort heeft. Naast hoogslapers heeft u bij ons ook de keuze uit halfhoogslapers.


Hoogslaper met bank

Bespaar ruimte met een hoogslaper met bank. Combineer een hoog slaapvlak met een comfortabel zitvlak. Hiermee bespaart u veel ruimte en creëert u meer leef- speel- en werkruimte in uw slaapkamer of de slaapkamer van uw kind. Bovendien maakt u meer ruimte voor andere meubels. Kijk daarom ook eens bij onze linnenkasten en commodes. Bent u toch op zoek naar een ander soort bed? U kunt bij ons ook terecht voor diverse boxsprings, normale bedden, seniorenbedden, stapelbedden en hemelbedden. Het is maar net waar uw wensen en behoeften naar uit gaan.


Tweepersoons hoogslaper

Op zoek naar een tweepersoons hoogslaper? Ook een tweepersoons hoogslaper vindt u in het assortiment van Eurobedden.nl. Een tweepersoons hoogslaper met behoudt van het ultieme comfort van een tweepersoonsbed, maar met enorm veel ruimtebesparing. Met een tweepersoons hoogslaper bespaart u namelijk enorm veel ruimte, waar u weer heel veel andere dingen mee kunt doen. Zo kunt u onder de tweepersoons hoogslaper een leuke bank, kast of een bureau plaatsen. Op deze manier gebruikt u de ruimte van uw slaapkamer optimaal. Ideaal voor als u een kamer heeft met wat minder ruimte of bijvoorbeeld voor een studentenkamer of kinderkamer. Bij ons in het assortiment vindt u tweepersoons hoogslapers in verschillende kleuren.


Hoogslaper met glijbaan

Een hoogslaper met glijbaan kopen? Bij Eurobedden.nl hebben we diverse hoogslapers met glijbaan. Met een hoogslaper met glijbaan bespaart u niet alleen veel ruimte, het zorgt ook voor enorm veel speelplezier. Een hoogslaper met glijbaan is een ideale toevoeging aan de kinderkamer, het maakt de kinderkamer helemaal af. Daarnaast zijn ze een stijlvolle toevoeging aan de kamer. Eurobedden beschikt hoogslapers met glijbaan in tal van verschillende kleuren en stijlen. Kijk in het overzicht welke hoogslaper het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.