whatsapp

Caresse Boxspring 4650 Comfort Vlak

check Op bestelling leverbaar
check Variant in showroom
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
Caresse Boxspring 4650 Comfort vlak
Meer info
€ 2.095,00 € 1.495,00

Profiteer nu van het speciale LENTEVOORDEEL van Caresse. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie!

Caresse 4650 Comfort vlakke boxspring 120 x 200

Op zoek naar een ruime 1-persoons boxspring? De Caresse 4650 Comfort is een heerlijke, comfortabele boxspring die aan al uw slaapwensen zal voldoen en die bovendien betaalbaar is!

  • Een gestoffeerd hoofdbord
  • Voorzien van een stevig aluminium frame
  • Pocketveer matras met 7 comfortzones
  • Inclusief topper van hoogwaardig comfortschuim 525


Boxspring 4650 Comfort
           nu voor € 1495,00


Levertijd: 1-2 weken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd!

Deze boxspring wordt geleverd in 'Urban' stof in 5 mooie, tijdloze kleuren. Andere kleuren en materialen kunnen tegen een meerprijs worden geleverd (langere levertijd).

Uit te breiden met diverse extra's, zoals een nachtkast of hocker, voetenbank of dekenkist en led-verlichting.

Ook zijn diverse andere toppers verkrijgbaar. U bent van harte welkom in onze showroom om te bekijken en ervaren welke topper het beste bij u past!

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Caresse 4650 Comfort vlakke boxspring 120 x 200

Op zoek naar een ruime 1-persoons boxspring? De Caresse 4650 Comfort is een hoogwaardige, comfortabele boxspring die aan al uw slaapwensen zal voldoen. En dat voor een betaalbare prijs!

Inclusief:

  • een gestoffeerd hoofdbord
  • een stevig aluminium frame
  • pocketveer matras met 7 comfortzones
  • topmatras van hoogwaardig comfortschuim 525


Levertijd: 1-2 weken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd!


Het bed wordt standaard geleverd met een pocketveren matras met 7 comfortzones. Dit biedt enorm veel slaapcomfort en zal zorgen voor een heerlijke nachtrust. Het matras is maar liefst 22 cm dik, aan twee kanten afgedekt met 3 cm hoogwaardig HR-40 koudschuim en voorzien van 500 6-slags veren. Daar bovenop komt een 6 cm dik anti-allergisch topmatras van hoogwaardig comfortschuim, wat resulteert in een comfortabele lighoogte van 64 cm.


Van zowel het matras als de topper zijn ook andere varianten verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een topper van gelfoam, koudschuim of de Activ-Air topper. Hierover informeren we u graag. Ook bent u van harte welkom om in onze showroom te komen bekijken en ervaren welk matras en welke topper voor u het meest geschikt zijn.


De Caresse 4650 Comfort wordt geleverd in 'Urban' stof en is verkrijgbaar in 5 mooie, tijdloze kleuren: zwart, bruin, donkergrijs, lichtgrijs en taupe. Daarnaast zijn nog diverse andere materialen en kleuren mogelijk. Deze hebben echter een meerprijs en een langere levertijd. Dit geldt ook voor de lengtematen 210 en 220 cm. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Wilt u het bed uitbreiden met bijpassende accessoires? Dan kunnen wij u een nachtkast, hocker, voetenbank en dekenkist aanbieden. Verder is het mogelijk het bed te voorzien van led-verlichting. Alles om uw slaapgenot compleet te maken!


Deze boxspring is er ook in een elektrisch verstelbare variant en als 2-persoonsbed (diverse breedtes). Deze vindt u elders op onze website.


Komt u vrijblijvend kennismaken met de Caresse Collectie? U bent van harte welkom in onze showroom waar we u altijd de BESTE PRIJS kunnen aanbieden!

Extra informatie

Merk Caresse
Afmetingen 120x200
Voorraad status Op bestelling leverbaar