whatsapp

Caresse Boxspring 4600 Comfort Elektrisch

check Levertijd 1 à 2 weken
check Variant in showroom
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
Caresse 4600 Comfort Elektrisch
Meer info
€ 2.495,00 € 1.895,00

Profiteer nu van het speciale LENTEVOORDEEL van Caresse. Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie!

Caresse Boxspring 4600 Comfort Elektrisch 120 x 200

Op zoek naar een ruime 1-persoons boxspring? De Caresse 4600 Comfort Elektrisch is een hoogwaardige, elektrisch verstelbare boxspring die aan al uw slaapwensen zal voldoen!

 • Een gestoffeerd hoofdbord
 • Elektrisch verstelbare boxspring met uniek ‘pull-back'-systeem voor een ideale, ergonomische verstelling en zitpositie
 • Pocketveer matras met 7 comfortzones
 • Voetstopper
 • Inclusief topmatras van hoogwaardig comfortschuim 525
 • Elektrische motor met kabelbediening

Boxspring 4600 Comfort                nu voor € 1895,00

Levertijd: 1-2 weken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd!

Deze boxspring wordt geleverd in 'Urban' stof in 5 mooie, tijdloze kleuren. Andere kleuren en materialen hebben een meerprijs en een langere levertijd.

Uit te breiden met diverse extra's, zoals een nachtkast of hocker, voetenbank of dekenkist, draadloze afstandsbediening en led-verlichting.

Ook zijn diverse andere toppers verkrijgbaar. U bent van harte welkom in onze showroom om te bekijken en ervaren welke topper het beste bij u past!

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Caresse Boxspring 4600 Comfort Elektrisch 120 x 200

Op zoek naar een ruime 1-persoons boxspring? De Caresse 4600 Comfort Elektrisch is een hoogwaardige, elektrisch verstelbare boxspring die aan al uw slaapwensen zal voldoen. En dat voor een heel betaalbare prijs!

 • Een gestoffeerd hoofdbord
 • Robuust, metalen frame
 • Elektrisch verstelbare boxspring met uniek ‘pull-back'-systeem voor een ideale, ergonomische verstelling en zitpositie
 • Pocketveer matras met 7 comfortzones
 • Voetstopper
 • Inclusief topmatras van hoogwaardig comfortschuim 525
 • Elektrische motor met kabelbediening


Levertijd: 1-2 weken

Gratis thuisbezorgd en gemonteerd!


Deze Caresse boxspring is elektrisch verstelbaar d.m.v een dubbel aangedreven motor, 6000 newton en voorzien van kabelbediening.

Het bed wordt standaard geleverd met een pocketveren matras met 7 comfortzones. Dit biedt enorm veel slaapcomfort en zal zorgen voor een heerlijke nachtrust. Het matras is maar liefst 22 cm dik, aan twee kanten afgedekt met 3 cm hoogwaardig HR-40 koudschuim en voorzien van 500 6-slags veren. Daar bovenop komt een 6 cm dik anti-allergisch topmatras van hoogwaardig comfortschuim, wat resulteert in een comfortabele lighoogte van 64 cm.

Van zowel het matras als de topper zijn ook andere, luxere varianten verkrijgbaar, zoals een topper van gelfoam, koudschuim of de Activ-Air topper. Hierover informeren we u graag. Ook bent u van harte welkom om in onze showroom te komen bekijken en ervaren welk matras en welke topper voor u het meest geschikt zijn.


Het bed is voorzien van een uniek 'pull-back'-systeem. Dit houdt in dat naarmate u het rugdeel verder omhoog doet, het bed verder naar achteren schuift. Dit zorgt voor een optimale zithouding én het hoofdeinde blijft op deze manier op dezelfde plaats, waardoor u comfortabel zit ten opzichte van uw nachtkast.


De Caresse 4600 Comfort wordt geleverd in 'Urban' stof en is verkrijgbaar in 5 mooie, tijdloze kleuren: zwart, bruin, donkergrijs, lichtgrijs en taupe. Daarnaast zijn nog diverse andere materialen en kleuren mogelijk. Deze hebben echter een meerprijs en een langere levertijd. Dit geldt ook voor de lengtematen 210 en 220 cm. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Wilt u het bed uitbreiden met bijpassende accessoires? Dan kunnen wij u een nachtkast, hocker, voetenbank en dekenkist aanbieden. Verder is het mogelijk voor een draadloze afstandsbediening te kiezen en het bed te voorzien van led-verlichting. Alles om uw slaapgenot compleet te maken!


Deze boxspring is er ook in een vlakke (niet-verstelbare) variant en als 2-persoonsbed (in diverse breedtes). Deze vindt u elders op onze website.


Komt u vrijblijvend kennismaken met de Caresse Collectie? U bent van harte welkom in onze showroom waar we u altijd de BESTE PRIJS kunnen aanbieden!

Extra informatie

EAN 9505758616660
Merk Caresse
Afmetingen 120x200
Voorraad status Levertijd 1 à 2 weken