whatsapp

Boxsprings

Filteren
Boxsprings
Type bedden Formaten Formaten Merken

Een boxspring is, simpel gezegd, een verende bedbodem op poten. Op deze bodem wordt een matras geplaatst en daarbovenop eventueel een topmatras. In ons assortiment vindt u zowel vlakke boxsprings, als elektrische boxsprings.

Goedkope boxspring

Bij Eurobedden bent u aan het juiste adres voor een goedkope boxspring. Desalniettemin zijn deze van hoge kwaliteit. Wij kunnen scherpe prijzen aanbieden omdat wij een online winkel zijn. Koop uw goedkope boxspring dus eenvoudig en snel in onze webshop. U kan daarnaast uw boxspring komen uitproberen in onze showroom. Combineer een boxspring met een goede matrastopper voor een ultiem slaapcomfort. Bespaar geld en heb een goede nachtrust met onze goedkope boxsprings.

 

Complete boxspring

Vind een complete boxspring in onze webshop. Het geheel van een boxspring en matras wordt een boxspringcombinatie genoemd. Wij leveren boxsprings compleet met een hoofdbord, matras en eventueel met een matrastopper. Op deze manier heeft u altijd een goed samengestelde boxspring met een maximaal slaapcomfort. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit vlakke boxsprings of een elektrische boxspring. Een elektrisch verstelbare boxspring beschikt over een elektrische bodem, waarmee u het bed in de houding kunt zetten die voor u het meest comfortabel is. Wanneer u juist op zoek bent naar een bed dat in hoogte verstelbaar is, adviseren wij u te kijken bij ons assortiment aan seniorenbedden.

Wij adviseren u hier ook graag over. Bestel een complete boxspring in verschillende afmetingen. Kies voor:

 

Ook zijn er bij veel bedden bijpassende hockers leverbaar, waarmee u de sfeer in uw slaapkamer helemaal af maakt. Een nieuwe boxspring koopt u eenvoudig bij Eurobedden. Of het nu gaat om een simpel budget model of een groot luxe model, bij ons bent u aan het juiste adres.

Boxspring kopen

Veel van onze boxsprings kunnen direct uit voorraad geleverd worden, waardoor u er al snel van kan genieten. Bovendien is levering bij bestellingen boven de €350,- helemaal gratis! Heeft u twee linkerhanden? Dan is dat geen probleem, wij kunnen uw boxspring ook desgewenst voor u monteren. Toch op zoek naar een ander soort bed of meer weten wat het verschil is tussen is tussen een boxspring en normaal bed? Bij Eurobedden vertellen we u er graag alles over.

Want naast boxsprings, bestaat ons assortiment ook uit normale bedden en diverse bed toebehoren. U kan eenvoudig en snel uw boxspring kopen in de webshop van Eurobedden. Betaal veilig via overschrijving of iDeal, of betaal bij levering. Ook kan u in onze showroom langskomen om uw perfecte boxspring te vinden.