whatsapp

Twijfelaar boxspring

20 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Type bedden Formaten Formaten Merken

Wanneer u een bed met een luxe uitstraling zoekt dat bovendien voor veel slaapcomfort zorgt en niet te groot is, dan is een twijfelaar boxspring een uitstekende keuze! De combinatie van de verende bodem op poten met daarop een dik, comfortabel matras (dat u bovendien nog kunt uitbreiden met een extra topper!) garandeert dat u heerlijk zult slapen en uitgerust wakker wordt.

Extra breedte met een twijfelaar boxspring

Veel boxsprings zijn verkrijgbaar als 1-persoonsbed in de maat 9 x200, maar veel mensen vinden het prettig om iets ruimer te liggen. Als de grootte van uw slaapkamer het toelaat, is het fijn een twijfelaar boxspring aan te schaffen. Dit bed in de maat 120x200 zorgt ervoor dat u net wat meer slaapruimte heeft en daardoor extra comfortabel kunt slapen.

Een boxspring twijfelaar kan ook voor twee personen worden gebruikt wanneer de ruimte in uw slaapkamer beperkt is. Natuurlijk hebben we voor twee personen ook volop 2-persoons boxsprings in de maten 140x200, 160x200 en 180x200. Bovendien zijn veel van onze boxsprings in lengtematen verkrijgbaar, zodat ook langere mensen genieten van een comfortabel bed.

Een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring twijfelaar

Om in het uitgebreide assortiment van Eurobedden uw favoriete twijfelaar bed boxspring te vinden, heeft u volop keuze! Kiest u bijvoorbeeld voor een vlakke, zeer betaalbare variant? Of geeft u de voorkeur aan een elektrisch verstelbare boxspring? In beide gevallen kiest u voor een bed van hoogwaardige kwaliteit voor veel slaapcomfort. In onze webshop vindt u twijfelaar boxsprings van bijvoorbeeld Caresse of Dream Time. In beide collecties zijn zowel boxsprings in 120 x 200 met een vlakke bodem als met een elektrisch verstelbare bodem verkrijgbaar. Voor wie op zoek is naar een in hoogte verstelbaar bed zijn diverse seniorenbedden te vinden op onze website.

Kleur- en materiaalkeuze voor uw twijfelaar boxspring

Niet alleen de maat van uw twijfelaar boxspring is belangrijk. U wilt natuurlijk ook dat het uiterlijk en de uitstraling past bij uw slaapkamer. Daarom hebben we een ruim aanbod van kleuren en materialen waarmee u de boxspring twijfelaar helemaal naar uw wens kunt samenstellen. Staat de door u gewenste kleur niet op onze site? Informeer dan gerust vrijblijvend of deze toch te bestellen is.

Bovendien kunnen we u bij veel van onze bedden bijpassende artikelen aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlichting voor op het hoofdbord of uitstapverlichting, een hocker of nachtkast, een bijpassende voetenbank of dekenkist. En natuurlijk biedt Eurobedden ook een ruime keuze in kledingkasten om uw boxspring twijfelaar compleet te maken!