whatsapp

Boxspring met opbergruimte

Filteren

10 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Type bedden Formaten Formaten Merken

Op zoek naar een boxspring met opbergruimte? Bij Eurobedden raden we deze combinatie iedereen aan. Een hoog kwaliteit bed en een opgeruimde slaapkamer zorgen beide voor een hoog slaapcomfort!

Slapen op een boxbed met opbergruimte

Eurobedden heeft handige opbergbedden, ook wel kofferbedden of bazabedden genoemd, die u heel gemakkelijk openklapt. Het zijn boxbedden met een zogenaamde liftbodem, waaronder zich een zee van opbergruimte bevindt. Perfect voor niet grote slaapkamers: het bed neemt alleen de ruimte van de bedmaat in, maar zorgt dankzij de liftbodem voor volop extra ruimte om allerlei spullen op te bergen. Dat is slapen en opruimen in één!

Boxsprings in diverse kleuren

De boxsprings met opbergruimte in het assortiment van Eurobedden hebben allemaal neutrale kleuren. Kiest u voor zwart of wit? Dan kunnen we u de bedden Hypersoft, De Luxe of Chanel aanbieden. Deze bedden zijn voorzien van een mooi hoofdbord en uitgevoerd in leatherlook. Dit geeft de bedden een luxe uitstraling.

Kiest u liever voor een stoffen bekleding? Dan weten we zeker dat opbergbed Caïro, verkrijgbaar in zandkleur, en opbergbed Luxor, in een mooie kleur grijs, bij u in de smaak zullen vallen. Twee comfortabele boxspringbedden met opbergruimte, beide met een mooi gecapitonneerd hoofdbord. Ook boxspring Bella Storage, in tijdloos antracietgrijs, is een aanrader in onze collectie.

Een boxspring met opbergruimte in verschillende afmetingen

De boxsprings van Eurobedden zijn verkrijgbaar als 1-persoonsbed in 90x200, als twijfelaar in 120x200 en als 2-persoonsbed in de gangbare breedtematen 140, 160 en 180. Dus of u nu een boxspring met opbergruimte voor u alleen of met zijn tweeën zoekt, in een bescheiden breedtemaat of juist extra ruim, op onze website vindt u het allemaal! En ook voor een bijpassend matras in de juiste maat bent u natuurlijk aan het goede adres bij Eurobedden.

U bent altijd welkom contact met ons op te nemen voor vrijblijvend advies of het plannen van een bezoek aan onze showroom.