Boxspring vlak

Vlakke boxsprings vindt u ook in het assortiment van Eurobedden. Deze niet-verstelbare boxsprings zijn vaak goedkoper dan de (elektrisch) verstelbare varianten. Uiteraard zijn onze vlakke boxsprings van de allerhoogste kwaliteit, zodat u kan genieten van een ultiem slaapcomfort.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-20 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Boxspring vlak

Een goede nachtrust is essentieel om de volgende dag weer uitgerust en vol energie aan een nieuwe dag te beginnen. Bij Eurobedden heb je daarom een ruime keuze aan bedden, waaronder boxsprings, welke bijdragen aan een heerlijke nachtrust. Een boxspring is erg comfortabel vanwege de houten, gestoffeerde box waar een extra veringssysteem in wordt geplaatst. Daarnaast bestaat een boxspring vaak uit meerdere matrassen op elkaar, wat zorgt voor extra vering en comfort. Voor de extra comfort wordt er ook vaak een topmatras op het gewone matras geplaatst. Zo ontstaat er een stevig en veerkrachtig bed. Eurobedden beschikt over een ruim assortiment aan boxsprings van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment bestaat uit boxsprings in verschillende prijscategorieën, kleuren en maten. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit een eenpersoons boxspring of tweepersoons boxspring.


Boxspring kopen

Een boxspring kopen doe je bij Eurobedden! Eurobedden beschikt over een ruim assortiment aan verschillende prijzen, kleuren en maten boxsprings. Een eenpersoons boxspring, tweepersoons boxspring, twijfelaar boxspring of zelf elektrische boxspring. De elektrische boxspring beschikt over een elektrische bodem, waardoor u op elk moment het bed in de gewenste houding kunt zeggen. Waar gaat uw keuze naar uit? Heeft u behoefte aan een bed dat juist in hoogte verstelbaar is? Ga voor een van onze seniorenbedden. Naast boxsprings en seniorenbedden kunt u bij ons ook terecht voor gewone bedden, kinderbedden, stapelbedden, hoogslapers en meer. Bedden zijn erg persoonsgebonden, maar uiteraard helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bestellingen boven de €350,- worden door ons gratis verzonden.