whatsapp

Elektrisch verstelbare boxsprings

28 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Type bedden Formaten Formaten Merken

Wat is een boxspring nu precies? Simpel gezegd is een boxspring een verende bed bodem op poten. Op deze bodem wordt een matras geplaatst en daarbovenop een eventueel topmatras. Het geheel van boxspring en mastrassen wordt een boxspringcombinatie genoemd. U heeft deze ook elektrische verstelbaar waar bij de benen en rug geheel verstelbaar is naar wens.

Elektrisch verstelbare boxsprings

Maak uw nachtrust extra comfortabel met een elektrische boxspring. Een elektrisch verstelbare boxspring heeft een elektrische bodem, wat ervoor zorgt dat u op ieder moment de houding kunt kiezen waarmee u het meeste tot rust komt. U kunt bijvoorbeeld even uw benen omhoog leggen of juist het bovenste stuk hoger zetten zodat u gemakkelijk tv kunt kijken of kunt lezen. Het verende matras van de boxspring, gecombineerd met de mogelijkheid om de boxspring zo te verstellen dat jij in je perfecte positie ligt, zorgt voor extra slaapgenot. Combineer het met een topmatras om de boxspring helemaal compleet te maken. Het assortiment bestaat ook uit niet-elektrische, vlakke boxsprings. Heeft u behoefte aan een bed dat in hoogte verstelbaar is? Ga voor een van onze seniorenbedden, welke ingesteld kunnen worden op de voor u juiste in- en uitstap hoogte.

Elektrische boxspring kopen

Voor een elektrische boxspring bent u bij Eurobedden aan het juiste adres. Eurobedden beschikt over luxe boxsprings in verschillende maten en kleuren. Populair is een Caresse boxspring. Echter, naast boxsprings en seniorenbedden kunt u bij ons ook terecht voor kinderbedden, normale beddenhoogslapersstapelbedden en diverse bed toebehoren. Wij helpen u uiteraard graag bij het maken van een juiste keuze. Een bestelling boven de €350,-? Dan verzenden wij uw bestelling gratis!