whatsapp

2 persoons boxspring

Filteren
Type bedden Formaten Formaten Merken

Slapen op een 2 persoons boxspring, dat is kiezen voor een hoog slaapcomfort in een bed met een luxe uitstraling! Een boxspring tweepersoons bestaat uit een verende bodem op poten waarop een matras wordt gelegd. Deze combinatie zorgt ervoor dat u zult genieten van een heerlijke nachtrust.

Voor welke 2 persoons boxspring kiest u?

Dat zal met de uitgebreide collectie van Eurobedden nog niet meevallen! Er is veel keuze in een boxspring voor 2 personen. Om te beginnen kunt u kiezen of u voor een vlakke of een elektrisch verstelbare variant gaat. De boxsprings tweepersoons met een vlakke bodem zijn uiteraard goedkoper. Ze zijn betaalbaar, van een prima kwaliteit en garanderen u een hoogwaardig bed en een comfortabel gevoel. Vindt u het fijner om de boxspring te kunnen verstellen en zo de voor u perfecte houding te kunnen vinden? Dan is een 2 persoons boxspring met een elektrisch verstelbare bodem de ideale keuze voor u. Kijk eens naar de vele mogelijkheden van bijvoorbeeld Caresse of Dream Time in onze webshop.

Boxspring 2-persoons in vele maten, kleuren en materialen

Natuurlijk wilt u een boxspring 2 persoonsbed dat perfect bij uw slaapkamer past. Veel van de boxsprings in het assortiment van Eurobedden zijn in talloze kleuren te bestellen, van zwart tot zand en van antraciet tot bruin. Ook kunnen we u de boxspring in verschillende materialen leveren, bijvoorbeeld in stevige stof of in een luxe leatherlook. En dan de maten: extra lang of extra breed? Geen probleem! Eurobedden kan u een 2-persoons boxspring leveren in de door u gewenst maat.

Uw 2 persoons boxspring compleet maken

Bij veel van onze boxsprings voor 2 personen zijn accessoires verkrijgbaar, zoals een nachtkastje, hocker, voetenbank of dekenkist. Of wat dacht u van verlichting voor op het hoofdbord of uitstapverlichting? Uiteraard heeft Eurobedden ook een ruim aanbod van kledingkasten zodat u van uw boxspring een complete slaapkamer kunt maken. Vrijwel alle boxsprings zijn voorzien van een bijpassend hoofdbord, soms in een strakke uitvoering, soms gecapitonneerd. Bij een aantal modellen kunt u ook nog kiezen voor een voetbord.

We begrijpen dat u uw 2-persoons boxspring graag eerst wilt bekijken en uitproberen. Dat kan! Breng gerust – na het maken van een afspraak – een vrijblijvend bezoek aan onze showroom, waar een groot deel van ons assortiment staat opgesteld. We kunnen u dan uitgebreid adviseren en informeren over de vele mogelijkheden in 2-persoons boxsprings!