whatsapp

Boxsprings 180x200

Filteren

84 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Boxsprings 180x200
Type bedden Formaten Formaten Merken

Wie op zoek is naar het ultieme slaapcomfort kiest voor een boxspring. Wie bovendien heerlijk ruim wil slapen, kiest voor een boxspring 180x200. Dat belooft een heerlijke nachtrust met veel ligruimte!

Een complete boxspring in 180x200

De combinatie van een verende bodem en een comfortabel, dik matras - eventeel aangevuld met een topper voor nog meer slaapcomfort – maakt van een boxspring een echt compleet bed. Met de aanschaf van een boxspring van Eurobedden heeft u niet alleen een prachtige blikvanger in uw slaapkamer, maar vooral een bed waar u iedere nacht volop van zult genieten. Wanneer u een ruime slaapkamer heeft, is de breedtemaat 180 cm van harte aan te bevelen.  

Boxspring 180x200 in diverse kleuren en modellen

Omdat smaken nu eenmaal verschillen, heeft Eurobedden de keuze uit talloze kleuren, materialen en modellen voor uw boxspring bed 180x200. Kiest u voor zwart, grijs, bruin of zand? Houdt u van strak en modern? Of heeft u liever een sierlijk, gecapitonneerd hoofdbord? Gaat u voor een vlakke of elektrisch verstelbare variant, met of zonder voetbord? Het is allemaal verkrijgbaar bij Eurobedden! En natuurlijk zijn ook accessoires als nachtkastjes, hockers, voetenbank en verlichting bij te bestellen om uw boxspring 180x200 compleet te maken.

Een andere maat boxspring dan 180x200

Natuurlijk is niet iedere slaapkamer even ruim. Daarom heeft Eurobedden ook volop keuze in kleinere maten, zoals de boxsprings in 140x200 of 160x200. Kunt u wél een boxspring in 180x200 kwijt, dan is er ook nog de optie voor een extra lengtemaat van 210 cm te kiezen. Of is 180x200 nog niet ruim genoeg? Dan zijn er zelfs boxsprings in breedtemaat 200 cm leverbaar. U ziet het: voor iedere maat is er een geschikte boxspring te vinden!

Laat u vrijblijvend informeren door Eurobedden over de prachtige boxsprings in het assortiment, onder andere uit de Caresse en Dream Time collectie. We adviseren u graag in uw zoektocht naar de voor u perfecte boxspring!