whatsapp

1 persoons boxspring

17 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Type bedden Formaten Formaten Merken

Op zoek naar een 1 persoons boxspring met veel slaapcomfort en een luxe uitstraling? Eigenlijk is een boxspring een verende bodem op poten, waarop een matras wordt gelegd. Nog meer slaapcomfort en bovendien bescherming van uw matras? Breid de boxspring 1 persoons dan uit met een bijpassende topper! Een boxspring met matras en eventueel topmatras zorgt gegarandeerd voor een heerlijke nachtrust.

Wilt u uw boxspring 1 persoons vlak of verstelbaar?

In het ruime assortiment van Eurobedden vindt u ongetwijfeld uw favoriete eenpersoons boxspring. We hebben hierbij de keuze voor een vlakke of een elektrisch verstelbare variant. Een boxspring met een vlakke bodem is een voordelige optie. Al onze boxsprings zijn van een hoogwaardige kwaliteit en bieden u veel slaapcomfort. Wilt u uw 1 persoons boxspring kunnen verstellen, dan raden we u een model met een elektrisch verstelbare bodem aan. We bieden bijvoorbeeld boxsprings uit de collecties van Caresse of Dream Time aan, zowel vlakke als elektrische bedden. Wilt u een in hoogte verstelbaar bed? Dan is een seniorenbed uit onze collectie wellicht iets voor u. Ook die vindt u volop op onze website.

Volop variatie in het assortiment boxsprings 1 persoons

Uiteraard wilt u een eenpersoons boxspring die matcht met uw smaak en interieur. Geen probleem bij Eurobedden! Een extra lang bed? Dat kan! Uw favoriete kleur? Die kunnen we leveren! En ook voor wat betreft het materiaal en de pootjes kunnen we u bij veel van onze bedden een ruime keuze aanbieden. Wilt u een wat breder bed, zodat u extra ruim kunt slapen? Dan is een twijfelaar boxspring in 120 x 200 ideaal voor u! Staat de door u gewenste kleur of maat niet in onze webshop? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn!

Aanvullende artikelen bij uw 1 persoons boxspring

Om uw boxspring compleet te maken hebben we in veel gevallen bijpassende artikelen. Wat dacht u van een nachtkastje of hocker naast uw boxspring? Of een voetenbank of dekenkist aan het voeteneinde? En zoekt u een linnenkast of kledingkast die perfect bij uw eenpersoons boxspring past? Ook dan vindt u vast wat u zoekt in het uitgebreide assortiment van Eurobedden!

Wanneer u de 1-persoons boxspring van uw keuze vooraf wilt bekijken of extra ideeën wilt opdoen in onze showroom, ben u van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek. Maakt u hiervoor eerst een afspraak? Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!