whatsapp

Top 5 beste stapelbedden

Top 5 beste stapelbedden

Slapen in een stapelbed? Altijd een feestje! Hoewel het plekje bovenin het bed voor de meeste kinderen favoriet is (spannend, zo hoog slapen!) is het onderste bed natuurlijk ook een heerlijke slaapplek. Gezellig nog even kletsen samen, een boek lezen, ieder op zijn eigen hoogte, eerst even samen chillen in het hoge bed … met een stapelbed kan het allemaal! Ben je benieuwd welke modellen het best scoren bij Eurobedden? Lees dan snel welke vijf stapelbedden onze bestsellers zijn!

Nr. 1: Stapelbedden Coco en Coca

Onze ultieme nummer 1 in stapelbedden zijn de modellen Coco en Coca. Deze bedden moet je echt even zien! Het zijn zogenaamde hoekstapelbedden, wat inhoudt dat de bedden haaks op elkaar staan. Eigenlijk is het een hoogslaper gecombineerd met een 1-persoonsbed. Heel handig, want zo kun je het losse bed ook nog eens een andere plek in de slaapkamer geven óf de bedden zelfs over twee kamers verdelen als je woonsituatie verandert of je kinderen te groot worden voor op één kamer. De Coco- en Coca-bedden zijn er in wit met grijs, dus lekker neutrale kleuren voor jongens én meiden. Ze hebben een leuk bureau met opbergvakken en lades en … zelfs de ruimte in de traptreden is volop benut! Bij het ene bed zit de trap links en bij het andere rechts, dus kijk maar wat op jouw kinderkamer het beste uitkomt!

Top 5 beste stapelbedden - Coca

Nr. 2: Stapelbed Maxim

Op nummer 2 staat een ander topbed uit ons assortiment: stapelbed Maxim. Een echt multifunctioneel bed, want het zorgt niet alleen voor twee heerlijke slaapplaatsen, maar ook voor een zee aan opbergruimte: het heeft een diepe kledingkast met een hang- en leggedeelte voor al je kleding en schoenen én nog twee ruime lades op wieltjes om het bed compleet te maken. Verkrijgbaar in vijf mooie kleuren, welke kleur kies jij?

Top 5 beste stapelbedden - Maxim

Nr. 3: Pino stapelbedden

De 3e plaats in onze top 5 is voor de stapelbedden uit de Pino-collectie van Vipack. En wij weten wel waarom! De Pino-bedden zijn mooi door hun eenvoudige, basic ontwerp én van een stevige kwaliteit. Bovendien zijn ze betaalbaar, ook niet onbelangrijk. En dan de vele opties in deze serie: verkrijgbaar in drie neutrale kleuren (naturel, wit en grijs), leverbaar in verschillende hoogtes, uit te breiden met één grote of twee kleinere bedlades én niet alleen als 2-persoons maar ook als 3-persoons stapelbed te bestellen. Letterlijk voor elk wat wils dus!

top 5 beste stapelbedden - Pino

Nr. 4: Stapelbed NEO

En dan onze nummer 4: stapelbed Neo, ook een van onze favorieten. Net als Coco en Coca is dit stapelbed opgebouwd uit een hoogslaper en een los 1-persoonsbed. Het grote voordeel bij dit bed? Je kunt kiezen of je het extra bed recht onder de hoogslaper plaatst (stapelbed: check!) óf het haaks onder het bovenbed zetten (voilá, een hoekstapelbed!) waarbij je er een bijpassende ladekast of bureau naast kunt zetten. Past precies! Ook nog een bedlade eronder? Dat kan! Extra kledingkasten uit dezelfde serie? Hebben we ook! Kortom: met het Neo stapelbed kun je alle kanten op.

top 5 beste stapelbedden - Neo

Nr. 5: Stapelbed Jules

Een echte concurrent van stapelbed Maxim en afkomstig van dezelfde leverancier (Trasman) is stapelbed Jules, onze nummer 5. Dit leuke bed is er in twee varianten: het ene model heeft twee ruime lades onder het bed én een diepe kledingkast naast het bed. Superhandig dus om de kinderkamer netjes en opgeruimd te houden. De andere variant heeft één grote lade onder het bed, waar een matras in past. Dus dat is 1-2-3 nog een derde slaapplek binnen handbereik! Geen logé op komst? Dan zorgt zo’n grote lade natuurlijk ook voor lekker veel opbergruimte.

Top 5 beste stapelbedden - Jules

 

Heb je het stapelbed van je dromen gevonden in onze top 5? Check dan snel of hij ook te bekijken is in onze showroom! Staat jouw favoriete bed hier niet tussen? We hebben nog veel meer (stapel)bedden in onze webshop, dus … kiezen maar!