whatsapp

De vijf beste hoogslapers

De vijf beste hoogslapers

Als je op zoek bent naar een hoogslaper voor je zoon of dochter ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Je wilt een bed dat er leuk uitziet, lekker slaapt, van goede kwaliteit is én dan het liefst een hoogslaper die ‘meer dan alleen een bed is’. Een multifunctionele hoogslaper dus, die bijvoorbeeld voorzien is van een bureau en kastruimte. Wat is er dan handiger dan een overzicht van de vijf populairste hoogslapers van dit moment?

Beste hoogslaper 1: Multi Straight hoogslaper

De Multi Straight hoogslaper combineert alles-in-één! Een fijne slaapplaats met uitvalbeveiliging rondom, een brede trap met trapleuning en ingebouwde bergruimte, een bureau met lades en boekenplanken, een ruime kledingkast met soft-close deuren én last but not least een bedlade waar je óf nog meer spullen in kwijt kunt óf een extra logeerbed mee kunt maken. Uitgevoerd in fris wit met lichtgrijs 

Beste hoogslaper 2: Hoogslaper Lolo

De combinatie van de houtlook met de tijdloze kleur antraciet maakt dit een prachtig bed. Maar deze hoogslaper is niet alleen prachtig om te zien. Het is ook nog eens een bed met enorm veel mogelijkheden: een veilige, vaste trap met lades in de traptreden, een uitschuifbaar bureau met magneetbord, opbergvakken en lades én een kledingkast, waarbij je kunt kiezen of je er een hang- of een legkast van maakt. En dan zouden we bijna die heerlijke slaapplek-op-hoogte nog vergeten.

Beste hoogslaper 3: Study hoogslaper

de Study hoogslaper is een stoer én multifunctioneel bed Deze hoogslaper heeft twee ruime kledingkasten met daartussenin een heel handig, uitschuifbaar bureau. Ook valt de ruime, geïntegreerde trap op: deze heeft een hekje voor extra veiligheid én opbergvakken in de traptreden. Alle ruimte wordt hier dus optimaal benut!

Beste hoogslaper 4: Hoogslaper Bart

Dit is wat je noemt een multifunctionele hoogslaper: een heerlijke slaapplek, maar ook volop opbergruimte én een ruim bureau! In de lades, kast en opbergvakken kun je echt al je spullen kwijt. Wat zul jij een opgeruimde kamer krijgen! Door de combinatie van de houtlook, de betongrijze deuren en de zwarte metalen accenten is dit echt een bed voor stoere jongens en meiden. Een extra pluspunt? De prijs! Voor een heel betaalbaar bedrag heb je een complete-slaapkamer-in-één.

Beste hoogslaper 5: Hoogslaper Jasper

Dit is een stoere, stevige hoogslaper in antraciet (donkergrijs). Het leuke aan deze hoogslaper is dat er een uitschuifbare stoel bij hoort, waarmee je in een handomdraai een extra bed maakt: overdag een lekkere zitplek voor jezelf en ’s avonds een slaapplaats voor een logé! Zelfs het heerlijk dikke kussen op deze stoel, wat dus kan worden omgetoverd tot matras, is al inbegrepen. Bovendien heeft deze hoogslaper een handig, klein bureau én een opbergrekje aan de rand van het bed. Een superpraktisch bed dus!