whatsapp

Afmetingen van een twijfelaar

Afmetingen van een twijfelaar

Een twijfelaar, van dit type bed heb je vast en zeker weleens gehoord. Wellicht heb je er op dit moment zelf al eentje of twijfel je om er eentje aan te schaffen. Maar wat is nu eigenlijk een twijfelaar, wat zijn de afmetingen en past dit type bed wel het beste bij mij?

Wat is een twijfelaar?

Zoals het woord “twijfel” eigenlijk al zegt, is een twijfelaar een bed waarbij je twijfelt of het nu gaat om een 1 persoons bed of een 2 persoons bed is. Deze gedachte is helemaal niet gek en worstelen we allemaal mee, want om precies te zijn liggen de afmetingen van een twijfelaar ook tussen beide modellen in.

Een twijfelaar is een groot bed voor één persoon, maar een knus bed voor met zijn tweeën. Ideaal wanneer je voor jezelf meer slaapruimte wilt, maar ook wanneer je met zijn tweeën juist over kleine slaapkamer of slaapruimte beschikt, dan is een twijfelaar de ideale oplossing.

Hoe groot is een twijfelaar bed?

Toch blijft de afmeting van een twijfelaar de grootste vraag, want hoe groot is een twijfelaar bed dan? Een twijfelaar bed heeft een afmeting van 120 bij 200cm of 140 bij 200cm. Het zijn dus bedden met een breedte van 120 of 140cm.

De voorkeur naar de van afmeting van de twijfelaar laten we aan jou. Deze is afhankelijk van zowel de ruimte als het aantal personen. Ben je in je eentje en slaap je de meeste tijd alleen, dan is een bed 120x200 waarschijnlijk genoeg. Ben je met zijn tweeën op zoek naar een bed die niet te groot is, maar wel groot genoeg is voor een fijne nachtrust, dan raden we aan om te kiezen voor een bed 140x200.

Kom zelf een twijfelaar testen

Vanaf je computer, laptop of mobiele telefoon kan het misschien lastig zijn om in te schatten voor welke afmeting van twijfelaar je moet gaan. We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen in onze showroom en zelf te testen welk type bed het beste bij jou of bij jullie passen. Maar onthoudt, een twijfelaar is geschikt voor zowel 1 als 2 personen!