whatsapp

Blake 1-persoonsbed met bureau en bergruimte - Blauw/witgrenen

check Binnenkort leverbaar
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
Blake bed 90 x 200 met bureau en opbergruimte in blauw/cascina
Meer info
€ 429,00 € 379,00

Blake 1-persoonsbed met bureau en open kastjes

Een uniek 1-persoons ledikant uit de Trasman Collectie! Het Blake 1-persoonsbed is voorzien van een bureau én handige opbergruimte in de open vakken. Ideaal voor wat kleinere kinderkamers.

Blake bed 90 x 200                nu voor € 379,00

Het slaapkamermeubel kan op twee manieren worden gemonteerd: met de kastruimte om het bed heen óf gedeeltelijk onder het bed (plus ook in spiegelbeeld mogelijk).

Behalve in de kleur blauw is het bed ook leverbaar in oudroze, wit en antraciet. Deze varianten kunt u elders op onze website bestellen.

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Blake 1-persoonsbed met bureau (blauw met witgrenen/cascina)

Een mooi en stevig 1-persoonsbed met een bijzondere vormgeving en indeling: het biedt niet alleen een fijne 90 x 200 slaapplaats, maar is bovendien voorzien van een bureau én handige opbergruimte in de open kastjes. Een perfect bed voor in wat kleinere slaapkamers!

Blake bed 90 x 200                     nu voor € 379,00

Het leuke aan dit slaapkamermeubel is dat u het op verschillende manieren kunt monteren: u kunt de open kastjes als een soort ombouw rondom het bed monteren (zodat u er leuke accessoires op kunt zetten!), maar er ook voor kiezen de kastjes gedeeltelijk onder het bed te laten vallen. In dat laatste geval rust het bureau als het ware op de ombouw. De afbeeldingen zullen dit verder verduidelijken. Overigens kunt u het bed ook nog in spiegelbeeld monteren, dus met het bureau aan de linker- óf de rechterzijde.

Ledikant Blake is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat in een combinatie van blauw met witgrenen/cascina. Elders op onze website kunt u het ook bestellen in antraciet, oudroze of wit (met witgrenen/cascina).

Het Blake 1-persoonsbed wordt exclusief bedbodem en matras geleverd, maar beide zijn uiteraard wel bij ons verkrijgbaar. We adviseren u hier graag bij!

De afmetingen van het bed zijn:

  • 205 cm lang (met de kastjes onder het bed) resp. 233 cm lang (met de kastjes rondom het bed)
  • 129 cm breed (inclusief het bureau)
  • 101 cm hoog (instap bed: 60 cm)

Het bureau heeft een hoogte van 70 cm en een werkblad van 130 x 33 cm.

U kunt ervoor kiezen het bed zelf te monteren of dit door onze monteurs laten doen. Informeer vrijblijvend naar de bijbehorende kosten.

Extra informatie

Merk Trasman
Afmetingen 90x200
Kleur blauw, witgrenen
Jongen / meisje Bed voor jongens, Bed voor meisjes
Voorraad status Binnenkort leverbaar