whatsapp

Bezoek onze showroom

Het assortiment van Eurobedden is niet alleen online te bekijken. Een deel van onze uitgebreide collectie hebben we opgesteld staan in onze ruime showroom in Veen. U bent van harte welkom om daar de meubels die u in gedachten heeft met eigen ogen te komen bekijken.

We maken dan graag alle tijd voor u. Vandaar dat we u vragen om vooraf telefonisch, via WhatsApp of per mail een afspraak te maken. Dan weten we zeker dat we u kunnen rondleiden en al uw vragen kunnen beantwoorden.

Wilt u weten of de meubels van uw keuze in de showroom te bezichtigingen zijn? Ook daar informeren we u graag per telefoon of mail over.

Een bezoek aan de showroom is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kunnen we u tussen 09.00 en 17.00 uur ontvangen. En op zaterdag is onze showroom geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Op zondag en maandag is het bezoeken van onze showroom niet mogelijk. Bel of app vooraf even naar 06-31229130 of stuur een mail naar info@eurobedden.nl. Dan plannen we op korte termijn een afspraak voor uw bezoek in!

U bent van harte welkom op Bagijnhof 28 in Veen.