whatsapp

Vipack Bedden

Filteren

31 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Vipack Bedden

De Vipack bedden zijn één van de leukste kinderbedden, hoogslapers, halfhoogslapers en stapelbedden in het assortiment van Eurobedden! De bedden van Vipack hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van topkwaliteit. Bij Vipack vindt u allerlei leuke modellen en kleuren zodat er altijd wel een Vipack bed naar uw wens te vinden is.

Een Vipack bed bij Eurobedden

Een mooie en tegelijkertijd heel uitgebreide serie van Vipack zijn de bedden uit de Pino-collectie. Hierin vindt u een grote variatie aan 1 persoonsbedden, (half)hoogslapers en stapelbedden. De halfhoogslapers zijn er met of zonder glijbaan. Deze kunnen worden uitgebreid met bijpassende boekenkasten, ladekasten en een uitschuifbureau. Ideaal en ruimtebesparend! Ook heeft de Vipack Pino-serie een mooi hemelbed voor extra sfeer in uw slaapkamer.Andere aanraders van Vipack zijn bijvoorbeeld de bedden London, Kiddy, Billy en Bonny.

Naast 1 persoonsbedden van 90x200 zijn in de collectie van Vipack ook twijfelaars in 120x200 en 2 persoonsbedden te krijgen. Ook andere varianten zoals een peuterbed, kajuitbed, hoekstapelbed, huisbed of uitschuifbed van Vipack zijn de moeite van het bekijken waard. Om van het Vipack bed een complete slaapkamer te maken, zijn veel bedden uit te breiden met een bijpassend nachtkastje, kledingkast, bureau, boekenkast en ladekast. Allemaal in dezelfde stijl als het bed!

Voordelen van Vipack bedden

De Vipack bedden zijn behalve van goede kwaliteit ook nog eens betaalbaar. Met de aankoop van één van de bedden van Vipack doet u een prima koop, waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Daarnaast zijn de Vipack bedden te onderscheiden met een moderne, trendy look, maar ook met een industriële of basic uitstraling. Welke smaak u ook heeft en welke sfeer u ook wilt in uw kinderkamer, met de bedden van Vipack slaagt u altijd.

Bedden bezichtigen en testen in onze showroom

We hebben een aantal Vipack bedden in onze ruime showroom opgesteld staan. Wilt u deze vrijblijvend komen bekijken? Dan bent u na het (telefonisch of per mail) maken van een afspraak van harte welkom voor een bezoek. Koffie of thee staat voor u klaar!

Bij Eurobedden bieden wij verschillende soorten Vipack bedden: Vipack kinderbed, Vipack stapelbed, Vipack hoogslaper, Vipack halfhoogslaper,