whatsapp

Uitschuifbedden

Filteren

4 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Uitschuifbedden
Type bedden Formaten Formaten Kenmerken

Wilt u graag een bed voor meer dan één persoon, maar laat uw kamer het eigenlijk niet toe? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u simpelweg ruimte wilt besparen. In deze gevallen is een uitschuifbed de oplossing voor u.

Een uitschuifbed is soms eigenlijk zo simpel als een eenpersoonsbed met uitschuifbaar onderbed. Zo hebben deze bedden het formaat van een eenpersoonsbed, maar kunnen ze worden getransformeerd tot een tweepersoonsbed. Dit is ideaal voor wanneer u (regelmatig) logees heeft of graag wat meer ruimte wilt. Zo heeft u overdag profijt van de extra ruimte en kunt u ’s nachts gewoon slapen met zijn tweeën.

De voordelen van een uitschuifbaar bed

Een uitschuifbaar bed is het meest interessant als u graag slaapruimte wilt, maar ook ruimte wilt besparen. Zo kunt u de ruimte benutten als u wakker bent en heeft u toch een ruim bed wanneer u slaapt. Dit is veel handiger dan telkens sjouwen met een matras of een bed op wieltjes. Het mechanisme werkt namelijk erg eenvoudig. Zo ligt het uitschuifbaar bed standaard onder het reguliere bed. Deze hoeft u enkel uit te schuiven. Wanneer u wakker bent en graag wat meer ruimte wilt schuift u het bed gewoon weer terug. Het mechanisme is enorm gebruiksvriendelijk.

Uitschuifbed kopen

Bent u ervan overtuigd dat een uitschuifbed het meest geschikt is in uw slaap- of logeerkamer? Eurobedden heeft een uitgebreid assortiment aan uitschuifbedden, zodat er een bed is naar ieders smaak. Een uitschuifbed kopen doet u bij Eurobedden. U kunt direct online bestellen of eerst even uitproberen in onze showroom. Naast uitschuifbedden verkopen wij ook normale bedden, leuke kinderbedden, functionele hoogslapers en stapelbedden en kwalitatieve seniorenbedden. Natuurlijk verkopen wij ook allerlei bed toebehoren. Als u een order boven de €350,- plaatst betaalt u geen verzendkosten. Daarbij helpen wij ook met de montage van uw bed.