whatsapp

Twijfelaars

34 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Type bedden Formaten Formaten Kenmerken

Twijfelaar bed is een mooie maat tussen de 1 en 2 persoon in deze heeft een breedte maat van 120x200. Het is net wat breder dan een 1 persoonsbed, maar niet meteen zo groot als een 2 persoonsbed. Ook is een bedden twijfelaar erg handig op een tienerkamer waar niet altijd de ruimte is voor een groot bed. Wij kunnen alle matrassen laten maken in deze maat. Als de maat er niet bij staat kunt u de prijs van een twijfelaar 140x200 aanhouden.

Twijfelaar bed

Op zoek naar een bed waarin u heerlijk de ruimte heeft? Bij Eurobedden hebben we een ruim aanbod aan twijfelaar bedden. Een twijfelaar bed is een bed dat iets smaller is dan een tweepersoonsbed en iets breder dan een eenpersoonsbed. Een twijfelaar bed biedt de perfecte tussenmaat. Lig heerlijk ruim in een twijfelaar bed en profiteer daarnaast van het feit dat het bed niet te veel ruimte in beslag neemt. Zo maakt u optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte. Een twijfelaar voor twee personen? U kunt ook kiezen voor een twijfelaar bed wanneer u met twee personen bent, de bedden zijn breed genoeg. Zeker wanneer u beperkte ruimte heeft is een twijfelaar bed of een uitschuifbaar bed de perfecte oplossing. Voor twijfelaars voor kinderen kunt u ook bij Eurobedden terecht. Zo geniet uw kind ook van een heerlijk ruim bed. Echter, we hebben nog veel meer kinderbedden in ons assortiment. Naast kinderbedden en twijfelaars bestaat ons assortiment ook uit speciale seniorenbedden, hoogslapers, stapelbedden, boxsprings en meer.

 

Afmetingen bedden twijfelaar

Bij Eurobedden bestaat het assortiment uit twijfelaars in verschillende soorten en maten. Een twijfelaar zit qua maat dan misschien tussen een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed in. Echter, twijfelaars zijn er ook in verschillende maten. De meest gangbare maten voor twijfelaars zijn de twijfelaar 120 x 200 cm en een twijfelaar 140 x 200 cm. Slaapt u alleen? Dan liggen beiden maten heerlijk ruim. Op zoek naar een twijfelaar geschikt voor twee personen? Ga voor een twijfelaar 140 x 200 cm. Het perfecte bed gevonden? Koop er meteen een geschikte lattenbodem, een matras en een matrastopper bij uit ons assortiment. Zo geniet u van optimaal ligcomfort. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies van een van onze medewerkers? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u langskomen in onze showroom (op afspraak).