whatsapp

Slaapbanken

1 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Zita bedbank
    Zita Kajuitbed bedbank grijs met laden
    € 389,00 € 349,00

1 producten gevonden

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Slaapbanken
Type bedden Formaten Formaten Kenmerken

Een slaapbank is ideaal voor iedereen die weinig ruimte heeft. Zo heb je twee meubelen in één; een bed en een bank. Overdag kun je heerlijk zitten en als het bedtijd wordt, maak je in een handomdraai een comfortabel bed van de bank.

Slaapbank van Eurobedden

Een slaapbank is, zoals de naam al zegt, een meubel dat gebruikt kan worden als zowel een bed als een bank. Dit is natuurlijk ideaal voor men die weinig ruimte ter beschikking heeft. U tovert de bank in een handomdraai om in een heerlijk, comfortabel bed. Daarnaast is het bijvoorbeeld heel handig wanneer u regelmatig logees over de vloer hebt. Op deze manier heeft u altijd een extra bed ter beschikking, zonder dat deze de gehele tijd een grote hoeveelheid ruimte in beslag neemt. Bij Eurobedden vindt u een aantal zeer fijne slaapbanken. Kom langs in onze showroom of bestel gemakkelijk online.


Slaapbank 2 persoons

Op zoek naar een slaapbank 2 persoons? Bij Eurobedden vindt u onder andere een hoogslaper met bank in het assortiment. Deze is zeer geschikt voor twee personen. Bent u alleen, maar heeft u regelmatig een logé? U tovert de bank onder de hoogslaper zo om in een bed, terwijl u zonder logées een heerlijke bank ter beschikking heeft. Met een slaapbank tweepersoons benut u de ruimte optimaal!


Slaapbank met opbergruimte

Een slaapbank met opbergruimte zorgt er helemaal voor dat u optimaal gebruik maakt van uw ruimte. In een slaapbank met opbergruimte kunt u bijvoorbeeld ook nog uw beddengoed of andere spullen opslaan. Op deze manier heeft u alles gemakkelijk bij de hand. Daarnaast heeft u alles op deze manier ook zo weer opgeruimd, wanneer u overdag weer gebruik wil maken van uw bank. Heeft u nog vragen of wil u graag advies van een van onze medewerkers? Neem gerust vrijblijvend contact op. Toch op zoek naar een ander soort bed? Bekijk het volledige aanbod aan seniorenbedden, hoogslapers, stapelbedden, kinderbedden enzovoorts.