whatsapp

Opbergbedden

36 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Type bedden Formaten Formaten Kenmerken

In het ruime assortiment van Eurobedden vindt u opbergbedden in verschillende maten, kleuren en prijsklassen. Deze bedden met opbergruimte zijn heel handig en het is gemakkelijk om van de extra ruimte te gebruiken. U kunt kiezen uit verschillende modellen en of u liever een eenpersoons- of tweepersoonsbed wilt kopen. Kijk eens naar de opbergbedden die in ons assortiment zitten en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Bed met opbergruimte

Op zoek naar een bed met opbergruimte om slim gebruik te maken van de ruimte in jouw slaapkamer? Dan is een opbergbed een goede oplossing waar u zeer tevreden over kan zijn. Een bed met opbergruimte beschikt over een extra plek onder het matras waar u verschillende spullen kwijt kunt. Zo creëert u meer plek voor andere meubels die u in uw slaapkamer kunt plaatsen. Dit is niet alleen handig voor volwassenen, maar ook voor kinderen die graag hun speelgoed op hun slaapkamer willen hebben en het mooi kunnen opbergen in de opbergruimte van het bed. Als u liever kijkt naar een andere oplossing om extra ruimte over te houden, kunt u ook kijken naar hoogslapershalfhoogslapers en stapelbedden.

Opbergbed eenpersoons

Een opbergbed eenpersoons is te verkrijgen in de normale maat van een eenpersoons bed. Een bed met opbergruimte 90x200 is geschikt voor studenten en volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. Het is belangrijk dat u weet waar u naar op zoek bent en wat er in uw kamer past. Het is fijn als u wat ruimte kunt overhouden voor andere meubels wanneer de kamer niet heel groot is. Dan zou een opbergbed eenpersoons een goede oplossing kunnen zijn! U kunt ook kijken voor een hoogslaper met kasthoogslaper met bureau of een hoogslaper met bureau en kast om zo nog meer ruimte te besparen. Dit is vooral een mooie oplossingen voor kinderen en studenten. Als u toch afstapt van het idee van een opbergbed, kunt u altijd bij onze eenpersoonsbedden kijken!

Opbergbed tweepersoons

Voordat u een opbergbed tweepersoons wilt aanschaffen, let er eerst wel op welke afmetingen het bed met opbergruimte mag zijn. Als u een bed met opbergruimte 140x200 nodig hebt, is dat wel handig om van tevoren te weten, want een bed met opbergruimte 160x200 gaat dan niet passen. Deze twee maten voor opbergbedden heeft wij in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook een bed met opbergruimte van 180x200 in ons assortiment als u liever een ruim standaard opbergbed wilt. Als u toch liever nog verder kijkt naar andere bedden voor twee personen, kijk dan eens bij onze tweepersoonsbedden en twijfelaars.

Bed met opbergruimte kopen

Bestel online eenvoudig uw opbergbed waar u naar op zoek was! Heeft u nog vragen omtrent opbergbedden? U kunt altijd contact met één van onze medewerkers opnemen om te weten of u een bed met opbergruimte in de juiste maat, model of kleur koopt. Eurobedden helpt u graag bij het beslissen van uw opbergbed.