whatsapp

Bedden 80x200

Filteren

10 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bedden 80x200
Type bedden Formaten Formaten Kenmerken

Bent u op zoek naar een wat smaller bed, dan komt u vaak uit bij een bed van 80x200. Bij Eurobedden hebben we een mooi aantal (senioren)bedden in deze maat, zowel online te bestellen als te bewonderen en testen in onze showroom.

Voordelen van een bed 80x200

Er zijn situaties waarin u bewust voor een wat smaller bed kiest, bijvoorbeeld wanneer u maar een beperkt woonoppervlakte heeft. Op een niet zo grote slaapkamer of bijvoorbeeld een kamer in een verzorgingstehuis is een bed van 80x200 ideaal. Ook voor zogenaamde koppelbedden, waarbij twee 1-persoonsbedden aan elkaar worden gekoppeld, zijn twee bedden van 80x200 ideaal om samen tot een bed van 160x200 te komen. Dit soort seniorenbedden zijn heel praktisch in gebruik doordat ze opgesplitst kunnen worden. Hierdoor is het ook gemakkelijk om onder het bed te stofzuigen én kan er op een eenvoudige manier verzorging worden verleend.

Maak uw 80 x 200 bed compleet

Natuurlijk is uw 1-persoonsbed van 80x200 of uw koppelbed van 160x200 niet compleet zonder bijpassend matras en bijbehorend nachtkastje. Ook daarvoor kunt u terecht bij Eurobedden. In de maat 80 x 200 hebben we verschillende matrassen in diverse prijsklasses in ons assortiment. We adviseren u graag welk matras het meest geschikt is. Bij vragen of voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen óf een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom!