whatsapp

Bedden 160x210

Filteren

18 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Bedden 160x210
Type bedden Formaten Formaten Kenmerken

 

Voor wie op zoek is naar een tweepersoonsbed met nét wat meer beenlengte, is een bed van 160x210 de perfecte maat. Gelukkig heeft Eurobedden talloze bedden in deze afmetingen!

Een bed van 160cm breed is een veel gekozen maat voor een tweepersoonsbed. Het biedt een comfortabele breedte, maar is extra lang. Veel bedden met een breedte van 160 hebben standaard een lengte van 200 cm. Maar voor lange mensen is dit soms net een de korte kant. Vandaar dat Eurobedden ook bedden aanbiedt in de maat 160 210 óf voor nog langere mensen zelfs in 160x220.

 

Bedden in verschillende modellen

Dankzij het ruime aanbod van Eurobedden vindt u ongetwijfeld uw favoriete bed in de maat 160x210. Of u nu van landelijk of industrieel houdt, een modern of een wat klassieker bed zoekt. Echte aanraders in deze maat zijn de mooie bedden van Maxfurn, zoals de modellen Whisper, Fire, Lennox en Rowyn. Ook zijn in de maat 160x210 diverse senioren koppelbedden te bestellen: handige, deelbare bedden die extra praktisch zijn wanneer verzorging nodig is. Kijk bijvoorbeeld eens naar de koppelbedden Bern, Dakota en Napoli.

 

Wij maken uw 160 x 210 bed compleet

Kiest u voor een bed waarbij de lattenbodems niet standaard zijn inbegrepen, dan kunt u deze uiteraard bij ons bestellen. En ook voor een bijpassend matras in de maat 160x210 bent u bij ons aan het juiste adres. We kijken graag met u mee welk bed en matras het beste bij u en uw lengte passen. Wilt u uw bed in 160x210 vervolgens uitbreiden tot een complete slaapkamer? Ook dat kan bij ons! Bij veel van onze bedden zijn bijvoorbeeld bijpassende nachtkastjes, kledingkasten en/of ladekasten verkrijgbaar.

Wilt u advies bij het kiezen van uw bed? Of vrijblijvend langskomen in onze showroom? Bel of mail ons gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak!