whatsapp

Eenpersoonsbedden

86 producten gevonden

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Eenpersoonsbedden
Type bedden Formaten Formaten Kenmerken

Een 1 persoonsbed in vele kleuren en modellen voor jong en oud vindt u bij Eurobedden.nl. U kunt kiezen uit houten ledikanten of metalen in allerlei prijsklasse 's. Sommige 1 persoons bedden worden standaard geleverd met bodem en bij sommige kunt u de bodem er apart bij bestellen.

Afmetingen van een 1 persoons bed

Bedden zijn er in veel verschillende soorten en maten, zo ook een 1 persoons bed. De meest voorkomende afmeting van een 1 persoonsbed is 90x200 cm. In Nederland zijn we over het algemeen erg lang, maar vaak net niet langer dan 200cm, vandaar dat deze lengtemaat een veel verkocht 1 persoons bed is. Bent u wel langer dan 200cm, dan bieden wij van Eurobedden.nl ook een bed 1 persoons in de lengtematen 210 en 220cm.

In de breedte wordt er vaak gekozen voor 90cm. Wilt u graag wat ruimer liggen, dan bieden we ook bedden aan met een breedte van 120cm. In dit geval noemen we dat een twijfelaar. Een twijfelaar is erg ruim voor 1 persoon, maar biedt minder ruimte voor 2 personen.

Divers assortiment bedden voor 1 persoon

1 persoonsbedden zijn er in veel verschillende varianten. Ze onderscheiden zich in materiaal, kleur en daardoor de gehele look. Zo heeft u ook de keus uit simpele 1 persoons bedden, maar ook uit bedden met diverse opbergruimtes. Denk hierbij aan een lade onder het bed of zelfs een hele ruimte wanneer u het matras en de lattenbodem optilt.

Bedden kopen bij Eurobedden.nl

Naast een 1 persoonsbed vindt u bij Eurobedden.nl ook een ruim assortiment aan een 1 persoons kinderbed of zelfs een 2 persoons bed . Voor welk bed u ook kiest, bij Eurobedden.nl hebben we een eigen bezorgservice en komen we alle artikelen snel bij uw thuis leveren. Wilt u de bedden liever eerst zelf komen bezichtigen en testen, dan is dat bij ons ook zeker mogelijk! In onze eigen showroom (op afspraak) staan de bedden voor u klaar om getest te worden.