• Bezoek onze showroom
  • Eigen vervoer en montage
  • 100% tevreden garantie

Vragen? 0416 77 86 88     info@eurobedden.nl

Lattenbodems

Lattenbodems zijn er in verschillende soorten je hebt bodems met 14,26,28 en zelfs 42 latten. Ook zijn er eventueel schotel bodems. Alle bodems zijn gemaakt van beukenhout zodat u een stevig frame heeft met verende latten. De bodems zijn vaak voorzien van een verstevigde midden zone waardoor hij instelbaar is. Ook zijn er hand verstelbaar en elektrisch verstelbare lattenbodems te vinden bij ons in de collectie.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Lattenbodem

Een matras is een essentieel onderdeel voor een goede nachtrust. Echter, niet zonder een goede lattenbodem. Naast een goed matras is een goede lattenbodem essentieel voor een optimale nachtrust. De goede lattenbodem zorgt in samenwerking met het matras voor optimaal comfort en ondersteuning. De lattenbodem ondersteunt het lichaam wanneer u beweegt tijdens uw slaap. Het draagt uw gewicht en veert tegelijkertijd mee. Lattenbodems zijn er in verschillende soorten en maten. Welk type lattenbodem u kiest hangt onder andere af van de mate van ondersteuning die nodig is. Daarnaast hangt het af van de mate van demping en ventilatie die u wenst. De mate van ondersteuning hangt af van het aantal latten van de bodem. Hoe meer latten, hoe meer ondersteuning de bodem biedt. Bij Eurobedden kunt u kiezen uit bodems met 14, 26, 28 of 42 latten. Daarnaast heeft Eurobedden.nl schotelbodems in haar assortiment, welke een gelijkmatige drukverdeling, ondersteuning en instelbaarheid qua stevigheid bieden. De houten bodems zijn allen gemaakt van beukenhout, wat zorgt voor stevigheid. Het assortiment van Eurobedden.nl beschikt over verschillende soorten lattenbodems. Van een vlakke lattenbodem en schotelbodem tot aan een verstelbare lattenbodem en een elektrisch verstelbare lattenbodem. Er zijn lattenbodems in het assortiment met verstelbaar hoofd- en voeteind, midden zone versteviging, middelband versteviging, middensector versteviging door middel van dubbele latten enzovoorts. Er zijn tal van opties mogelijk om de voor u perfecte lattenbodem samen te stellen.


Lattenbodem kopen

Voor het kopen van een lattenbodem bent u bij Eurobedden.nl aan het juiste adres. Vindt de voor u perfecte lattenbodem bij ons in het assortiment. Gaat u voor een normale lattenbodem van beukenhout, een verstelbare lattenbodem of een elektrisch verstelbare lattenbodem? Bij Eurobedden.nl vindt u het allemaal. De lattenbodems zijn allen verkrijgbaar in verschillende maten. Naast lattenbodems bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijpassende matrassen en ander bed toebehoren. Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u graag eerst een kijkje nemen in onze showroom? Dit kan op afspraak. Wij verwelkomen u graag!