whatsapp

Arwen Tienerkamer in zwart (zelf samenstellen)

check Uit voorraad leverbaar
check Variant in showroom
check Laagste-prijsgarantie

Meer informatie

SKU
Arwen tienerkamer in zwart, naar wens samen te stellen
Meer info
€ 689,00 € 619,00

Arwen tienerkamer in zwart, zelf samen te stellen

Deze stoere tienerkamer combineert een moderne en een industriële stijl. De meubels in zwart eikenstructuur met metalen frames en grijze accenten zorgen voor een mooie uitstraling!

Een prachtige slaapkamer die u - helemaal naar uw eigen wens - kunt samenstellen met de volgende artikelen uit de serie Arwen:

 • bed 90 x 200                              nu voor € 619,00
 • bed 120 x 200                            nu voor € 679,00
 • nachtkastje                                  nu voor € 169,00
 • bureau                                            nu voor € 419,00
 • boekenkast                                  nu voor € 239,00
 • ladekast (hoog model)           nu voor € 339,00
 • ladekast (laag model)             nu voor € 279,00
 • wandspiegel                                 nu voor €   79,00
 • staande spiegel                          nu voor € 259,00

Daarnaast zijn in de Arwen-collectie diverse kledingkasten leverbaar (1-, 2- en 3-deurskast en hoekkast, met houten en/of glazen deuren), waarmee u deze slaapkamer helemaal compleet kunt maken. Deze kasten vindt u, zowel los als gecombineerd, elders op onze website.

Een groot deel van de serie Arwen staat opgesteld in onze showroom. Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvend bezoek!

Bij aankoop van meerdere artikelen kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Meer info
Koop nu en betaal veilig online of bij levering! verplicht veld

Beschrijving

Arwen tienerkamer in zwart, zelf samen te stellen

Voor wie op zoek is naar een mooie jongens- of meidenkamer met een stoere, industriële uitstraling is de serie Arwen een echte aanrader! U kunt deze tienerkamer, in zwart eikenlook met metalen frames, helemaal naar uw eigen wens samenstellen uit deze uitgebreide collectie.

Het mooie Arwen-ledikant, met een bijzondere vormgeving, is de basis van deze slaapkamer. We kunnen u dit bed aanbieden als 1-persoonsbed (in 90 x 200) én als twijfelaar (120 x 200), voor wie graag wat ruimer slaapt:


Bed 90 x 200                      nu voor € 619,00

Bed 120 x 200                   nu voor € 679,00


Het bed is gemaakt van hoogwaardige meubelspaanplaat met een melamine afwerking in zwart eikenlook. De pootjes zijn van metaal. Het Arwen-bed heeft een in antracietgrijs gestoffeerd hoofdbord. Achter dit hoofdbord bevindt zich een opbergvak, bijvoorbeeld voor tijdschriften, met twee uitschuifbare boekenvakken, die u naar links en/of rechts van het bed kunt uitschuiven óf compleet in het opbergvak kunt verbergen.

Dit bed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd, maar beide zijn uiteraard wel bij ons te bestellen! We adviseren u graag bij het maken van uw keuze.


In dezelfde stijl is in de serie Arwen een mooi nachtkastje verkrijgbaar:

Nachtkastje                       nu voor € 169,00

Het nachtkastje heeft een metalen frame en is uitgevoerd in een combinatie van zwart eikenkleur en grijs. Het heeft een open vak en een lade, voorzien van een metalen handgreepje.

Het bijpassende bureau met opbouw heeft een metalen frame. Onder het bureaublad bevinden zich twee lades en bovenaan het bureau een legplank. Deze zijn uitgevoerd in grijs. Tegen de achterwand zijn allerlei leuke en handige accessoires bevestigd.


Bureau                                      nu voor € 419,00


De Arwen-boekenkast past perfect bij het bureau en zorgt voor nog meer opbergruimte of plaats om leuke decoratie neer te zetten. Ook deze kast heeft een metalen frame. De vier onderste planken zijn uitgevoerd in zwart met eikenstructuur, de bovenste heeft dezelfde kleur grijs als bij het bureau en het nachtkastje.


Boekenkast                           nu voor € 239,00


Verder zijn in de serie Arwen twee mooie ladekasten leverbaar: een hoog model met vijf lades en een lager model met drie lades. Bij beide kasten is de basis zwart en is de bovenste lade uitgevoerd in lichtergrijs.


Ladekast (hoog)                   nu voor € 339,00

Ladekast (laag)                     nu voor € 279,00


Een extra mooie uitbreiding van deze slaapkamer krijgt u met één of beide spiegels uit dezelfde serie. De bijzonder vormgegeven wandspiegel is mooi om bijvoorbeeld boven de lage ladekast te hangen. De staande passpiegel is een echte blikvanger voor op de slaapkamer. Heel handig is dat deze aan de achterzijde is voorzien van twee legplanken!


Wandspiegel                             nu voor €   79,00

Staande spiegel                      nu voor € 259,00


Om deze slaapkamer helemaal compleet te maken, zijn in de serie Arwen ook nog een aantal prachtige kledingkasten verkrijgbaar. Deze kunnen we u aanbieden als 1-, 2- en 3-deurskast en in een hoekmodel, die u los van elkaar of met elkaar gecombineerd kunt gebruiken. Bij alle kasten kunt u kiezen of u deze met houten en/of glazen deuren wilt bestellen. Alle opties zijn elders op onze website, zowel los als in een gezamenlijke advertentie, te vinden.


De afmetingen zijn als volgt:

 • 1-persoonsbed: 234 cm lang, 101 cm breed en 120 cm hoog
 • twijfelaar: 234 cm lang, 131 cm breed en 120 cm hoog
 • nachtkastje: 50 cm breed, 47 cm diep en 62 cm hoog
 • bureau: 124 cm breed, 60 cm diep en 171 cm hoog
 • boekenkast: 70 cm breed, 46 cm diep en 171 cm hoog
 • ladekast (hoog): 60 cm breed, 47 cm diep en 115 cm hoog
 • ladekast (laag): 90 cm breed, 49 cm diep en 87 cm hoog
 • wandspiegel: 70 cm breed, 5 cm diep en 60 cm hoog
 • staande spiegel: 43 cm breed, 44 cm diep en 171 cm hoog

Wanneer u de meubels uit de Arwen-collectie graag eerst wilt komen bekijken, bent u van harte welkom een vrijblijvend bezoek aan onze showroom te brengen (op afspraak). Daar is een groot deel van de bovenstaande artikelen opgesteld!

Bij aankoop van meerdere artikelen kunnen we u altijd een speciale totaalprijs aanbieden. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Extra informatie

Merk Almila
Afmetingen 90x200, 120x200
Kleur zwart, grijs, antraciet
Jongen / meisje Bed voor jongens, Bed voor meisjes
Voorraad status Uit voorraad leverbaar